Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
na kotburgera :lol:

hehehe o takich jeszcze nie słyszałem :lol:

kempus, chleb rozwozisz czy jak ???? Toż się nie opłaca rozbierać do spania :D

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

PIOTRUŚ, firma związana z chemią gospodarczą + salon samochodowy. Ogólnie bieda i wyzysk, ale jestem z tych, którzy jak nie pracują dużo to są chorzy :mrgreen: tylko szkoda, że w naszym kraju niestety wynagrodzenie nie jest adekwatne do zaangażowania i włożonego wysiłku, ale to już inna bajka :) to co, kiedy spot :-] ja mam czas w piątek do południa również :-]

Opublikowano

Myjnia ręczna jedynie ...i umyją jedną gąbką i połową wiaderka wody ......nie smarta to jednym zamoczeniem obleci :lol:

Opublikowano
Myjnia ręczna jedynie ...i umyją jedną gąbką i połową wiaderka wody ......nie smarta to jednym zamoczeniem obleci :lol:

Byś się zdziwił, jest 'kawał' fury do mycia :D Myślałem o ręcznej, ale jak ja wrócę przy -16 w dzień :?

W zeszłym roku pojechałem i był garażyk, suszareczka, smar :D

Opublikowano

Trochę mnie tu nie było i już chcą mi kota zjeść :acute:

Damian A ja umyłem Audi i zero problemów :song:

Opublikowano

To ja trochę źle napisałem. Chodziło mi o bezdotyk.

Na ręczną podjade w piątek - już mam miejsce. Muszę bo aż mnie na wymioty zbiera jak do garażu wchodzę :mrgreen:

Opublikowano

Carire, nie bardzo ;)

a rozwijając temat to zależy czego oczekujesz...w każdym razie na tej myjni nie stosują się do podstaw detailingu :-]

Opublikowano

Carire, Byłem i widziałem.

Jeśli lubisz mycie gąbką z dwoma zamoczeniami to polecam :good:

Ceny też odpowiednie :song:

Opublikowano

minetoo, Paaanie, przecie zabezpieczenie teflonem na 2 lata musi swoje kosztować :kox: kiedyś jak jeszcze nie znałem forum to prawie dałem się nabrać na te myjnie, ale odstraszyły mnie ceny - jakieś 2 lata temu około 30zł za podstawowe mycie :lol:

Opublikowano

wlasnie, bo bede jutro w krk i pasuje gdzies auto umyc bo u mnie odpada, w nocy bylo minus 27... a auto takie biale od soli... Na parkingu by wyschlo bo na takim zimnie :x

Opublikowano

Ja myję u minetoo, ten człowiek mrozu się nie boi, dlatego polecam każdemu :lol: jakość usługi sapełniająca najwyższe standardy europejskie :-] Paul Dalton mógłby fibry podawać :-]

Opublikowano
a gdzie minetoo ma swoja myjke

Minetoo nie ma swojej myjni.

Minetoo nie ma nawet garażu :?

Minetoo pracował kopę lat na myjni i na tą myjnę gościnnie jeździ ze swoimi gratami w bagażniku jak zachodzi taka potrzeba ;)

Wieliczka ;)

To nie reklama :)

Opublikowano

Spotykamy się na żulerni :lol: czyli obok tej myjni ręcznej jest stacja Lotos, a przy stacji myjka bezdotykowa i tam zwykle urzędujemy jak jest cieplej :lol:

minetoo, czy Pan go pomalował? :lol::lol:

Opublikowano

Ta sobotę i ja mam wolną bo na mega spota do żywca się nie wybieram :D

Mogę konkretniej prosić o info gdzie dokładnie są te spociki?