PIOTRUŚ Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 na kotburgera hehehe o takich jeszcze nie słyszałem kempus, chleb rozwozisz czy jak ???? Toż się nie opłaca rozbierać do spania
kempus Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 PIOTRUŚ, firma związana z chemią gospodarczą + salon samochodowy. Ogólnie bieda i wyzysk, ale jestem z tych, którzy jak nie pracują dużo to są chorzy tylko szkoda, że w naszym kraju niestety wynagrodzenie nie jest adekwatne do zaangażowania i włożonego wysiłku, ale to już inna bajka to co, kiedy spot ja mam czas w piątek do południa również
Zybercik Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Ja wpadnę... tylko podajcie ogrzewaną miejscówę do wcześniejszego pre-washa. Tak się nie pokaże, od 3 tygodni auto nie widziało wody. Eeeehh
PIOTRUŚ Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Myjnia ręczna jedynie ...i umyją jedną gąbką i połową wiaderka wody ......nie smarta to jednym zamoczeniem obleci
Zybercik Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Myjnia ręczna jedynie ...i umyją jedną gąbką i połową wiaderka wody ......nie smarta to jednym zamoczeniem obleci Byś się zdziwił, jest 'kawał' fury do mycia Myślałem o ręcznej, ale jak ja wrócę przy -16 w dzień W zeszłym roku pojechałem i był garażyk, suszareczka, smar
Gość Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Trochę mnie tu nie było i już chcą mi kota zjeść Damian A ja umyłem Audi i zero problemów
Zybercik Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 To ja trochę źle napisałem. Chodziło mi o bezdotyk. Na ręczną podjade w piątek - już mam miejsce. Muszę bo aż mnie na wymioty zbiera jak do garażu wchodzę
Carire Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Panowie pod bonarka jest fajna myjnia reczna? Polecacie czy nie bardzo?
Rubio Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Carire, nie bardzo a rozwijając temat to zależy czego oczekujesz...w każdym razie na tej myjni nie stosują się do podstaw detailingu
Gość Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Carire, Byłem i widziałem. Jeśli lubisz mycie gąbką z dwoma zamoczeniami to polecam Ceny też odpowiednie
kempus Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 minetoo, Paaanie, przecie zabezpieczenie teflonem na 2 lata musi swoje kosztować kiedyś jak jeszcze nie znałem forum to prawie dałem się nabrać na te myjnie, ale odstraszyły mnie ceny - jakieś 2 lata temu około 30zł za podstawowe mycie
Gość Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 kempus, Prowokacja: A teraz gdzie myjesz auto?
Carire Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 wlasnie, bo bede jutro w krk i pasuje gdzies auto umyc bo u mnie odpada, w nocy bylo minus 27... a auto takie biale od soli... Na parkingu by wyschlo bo na takim zimnie
kempus Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja myję u minetoo, ten człowiek mrozu się nie boi, dlatego polecam każdemu jakość usługi sapełniająca najwyższe standardy europejskie Paul Dalton mógłby fibry podawać
Gość Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 kempus, Jak nie zaznaczysz że to w drodze wyjątku to dostanę bana
Carire Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 a gdzie minetoo ma swoja myjke ? Jak sie ociepli to odwiedze was na jakims spotkanku mam nadzieje ze juz w marcu
Gość Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 a gdzie minetoo ma swoja myjke Minetoo nie ma swojej myjni. Minetoo nie ma nawet garażu Minetoo pracował kopę lat na myjni i na tą myjnę gościnnie jeździ ze swoimi gratami w bagażniku jak zachodzi taka potrzeba Wieliczka To nie reklama
Carire Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 aha, to tam sie spotykacie dobrze rozumuje:)?
kempus Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Spotykamy się na żulerni czyli obok tej myjni ręcznej jest stacja Lotos, a przy stacji myjka bezdotykowa i tam zwykle urzędujemy jak jest cieplej minetoo, czy Pan go pomalował?
PIOTRUŚ Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 w sumie też mam auto całe z soli i pasowało by umyć ale nie bardzo jest gdzie
kempus Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 To Panowie robić zrzutkę na wynajem myjni i działać
Jondi Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Ta sobotę i ja mam wolną bo na mega spota do żywca się nie wybieram Mogę konkretniej prosić o info gdzie dokładnie są te spociki?
kempus Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 http://mapa.targeo.pl/Lotos-Dembowskieg ... aliw/adres Jondi,
Gość Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 kempus, A ty będziesz czy wywozisz hologram do Żywca?
Rekomendowane odpowiedzi