Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji że przy Lotosie jestem cały czas jak się umówicie tutaj będę na pewno :-]

[ Dodano: 24 Grudzień 2011, 20:12 ]

Mogę być nawet w poniedziałek :lol:

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W sumie na Bora, czy do Wieliczki droga ta sama, więc różnicy mi to nie robi.

W poniedziałek mnie jeszcze nie ma, tak że odpadam.

I w ogóle zastanawiam się, czy pokazywać się taaakim brudasem niekompletnym jeszcze :D

Opublikowano

To może wtorek lub środa? Moja Bella brudna że aż strach mówić a po powrocie ze Świąt będzie jeszcze gorzej :) Wstyd się pokazać :)

Opublikowano

Potwierdzam.

W Foczce w środku jest jak w murzyńskiej chacie :lol:

No Panowie dogadajcie się i wpadajcie póki mrozów nie ma na jakąś piankę :P

Kempus

PS Będzie niespodzianka przed nowym rokiem :P

Opublikowano

Wtorek ok, ale popołudniu bo jestem w trasie od rana. Środa-piątek u mnie może być ciężko, ze względu na to, że robię za "mudżyna" od 9 do 17 :idea: no chyba, że wziąłbym piątek wolny :-]

minetoo, z tą murzyńską chatą to może trochę przesada :idea::lol:

Opublikowano

U mnie dzien dowolny, ale wolalbym popoludnie... Dajcie konkretnie znac odnosnie terminu a ja sie dopasuje i bede na 99% :D

Opublikowano

kempus, z wnętrzem w Alfie jeszcze ujdzie, ale z zewnątrz masakra :) Ja już wróciłem do Kraka, więc jak komuś nudno siedzieć w domku można się spotkać, no problem :)

Opublikowano

Może i ja zawitam na spocie :) auto wygląda tragicznie ale do spota postaram sie je ogarnać :)

Mav, ST220 :-] koniecznie trzeba obejrzeć

jest na co popatrzeć ładna sztuka :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szanowni Koledzi i Koleżanki :) W ciągu najbliższych dni opisze wszystko co działo się za sprawą dzinkinsa. Historia troche jak z filmu. Od nieoczekiwanej radości, ekscytacji przez ból i chwile zwątpienia do happy endu.

Tak więc cierpliwości. :)

Opublikowano

minetoo, Tylko kiedy? Codziennie praca od 9 do 18. Tak więc, mało czasu na codzienne obowiązki, a gdzie tu mówić o przyjemnościach. Wiem, wiem..zawsze, moge zmienić prace, albo zostać bezrobotnym, wtedy będe miał duużo czasu ;0 haha