Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurde w sobotę jestem zajęty do 17, może zrobimy tym razem spota pod Krokusem na Bora-Komorowskiego? Co Wy na to? :)

Opublikowano
Ja myśle,że nawet w Grudniu będzie okazja do spotkania, bo zapowiadają temperatury powyżej 13 stopni na plusie :D

Sobota czemu nie ;)

Nie żartuj! Wreszcie nastąpiło to ocieplanie klimatu, którym straszą i za które biorą pieniądze? :kox:

Opublikowano

Zaproponujcie coś ;-) ja jestem w sobotę wolny jak coś. Tylko najlepiej ustalcie jakąś poranną lub mocno popołudniową godzinę, a nie o 12:00 :D bo nie można nic zaplanować.

Opublikowano

PIOTRUŚ, Nawet jak by spota nie było to wpadnij na mycie jakąś kawkę sięwypije i poplotkuje o korektach na 100% :P

Opublikowano

Jak tam mycie na prądnickiej? Byłem wczoraj ale rano przed 8:00. Łapy mi zmarzły niemiłosiernie, ale samochód umyty :D jak będzie następne szorowanko to się piszę, szczególnie jeśli się pojawi Giulietta :good::good::good:

Opublikowano

Heh :) no spotkanie bylo dwuosobowe tym razem. Jak dla mnie fajna sprawa, bo sie dowiedzialem kilku rzeczy, a i samochod wyglada lepiej :) Kolejka byla konkretna i wyganiali nas szybko (chociaz we 2 zajelismy jeden box).

Na kolejne spotkanie tez sprobuje podjechac ;)