witap Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Przyszły piątek spoko, co prawda mam imieniny, ale na spota chętnie podskoczę
kempus Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 witap, Alfą? KONIECZNIE! bo ze mnie jest niedoszły Alfisti i nie odpuszczę i tak jak mówił Piotrek - trochę wcześniej, żeby nie zamarznąć i porobić jakieś fotki, szczególnie hologramów
Zybercik Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Hmm... a czy książkowy laik też może wpaść? Jeszcze nie dawno byłem na etapie PLAK'a, powoli wdrażam się w temat. Tak podpatrzeć, popytać?
kempus Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Zybercik, wpadaj, im więcej osób tym lepiej
witap Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 kempus, oczywiście, że Alfą-nie widzę innej opcji Napewno się zarazisz wirusem alfaholizmu
PIOTRUŚ Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 jak macie zamiar świecić tą lampką to chyba Neoplanem przyjadę
kempus Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 witap, ja już jestem Alfaholikiem od 10 lat, niestety zawsze było coś ważniejsze i Alfa musiała czekać. Najdalej za rok spełnie marzenie ;-) ale o tych samochodach wiem sporo. PIOTRUŚ,
chrzanek Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 no ja niestety wyladowalem poza miastem i nie dalem rady wrocic na czas. w piatek o 15 to jestem w robocie, ale skoro bedzie wiecej alf to powalcze
witap Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 kempus jak zaczniesz jeździć Alfą nie będziesz chciał innego auta [/b]
kempus Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 kempus jak zaczniesz jeździć Alfą nie będziesz chciał innego auta [/b] Ja wiem bo miałem 2 w rodzinie, dlatego śni mi się po nocach następna musi być Alfa. No fucking way!
chrzanek Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 kempus jak zaczniesz jeździć Alfą nie będziesz chciał innego auta [/b] Ja wiem bo miałem 2 w rodzinie, dlatego śni mi się po nocach następna musi być Alfa. No fucking way! No coz, ja mialem podobnie od dziecka chcialem miec Alfe, wreszcie sie udalo i juz bym chcial wiecej miec Inna sprawa, ze to co kupilem to dla niektorych Alfisti juz nie jest prawdziwa Alfa (chociaz o 159 tez tak mowiono )
kempus Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 No to koniecznie przyjeżdżaj
kempus Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Panowie, coraz bliżej weekendu
bobas Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Zróbcie sobie spota w weekend i później na tygodniu bo mnie nie ma teraz
kempus Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Zróbcie sobie spota w weekend i później na tygodniu bo mnie nie ma teraz O ile ktokolwiek będzie chętny najwyżej podjadę na mycie do minetoo i będzie mega mini mini spot
PIOTRUŚ Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 E ja tam jestem chętny na spota
kempus Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 No to jest nas dwóch, kto jeszcze
Gość Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 kempus, zrobimy zajęcia praktyczno-techniczne
kempus Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 kempus, zrobimy zajęcia praktyczno-techniczne Dokładnie DualXenon w kaburach, na dwie ręce
PIOTRUŚ Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 No to jest ten spot czy nie ma ?? Bo nie wiem czy mam umyć auto
kempus Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Nie myj, ja będę mył u minetoo to umyjesz sobie z nami
PIOTRUŚ Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 W sumie ok. Tyko dajcie znać gdzie i o której
kempus Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Sobota, godzina do dogadania Wieliczka
Rekomendowane odpowiedzi