Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witap, Alfą? KONIECZNIE! 8-) bo ze mnie jest niedoszły Alfisti i nie odpuszczę 8-) i tak jak mówił Piotrek - trochę wcześniej, żeby nie zamarznąć i porobić jakieś fotki, szczególnie hologramów :-]

Opublikowano

witap, ja już jestem Alfaholikiem od 10 lat, niestety zawsze było coś ważniejsze i Alfa musiała czekać. Najdalej za rok spełnie marzenie ;-) ale o tych samochodach wiem sporo.

PIOTRUŚ, :kox:

Opublikowano
kempus jak zaczniesz jeździć Alfą nie będziesz chciał innego auta :-] [/b]

Ja wiem bo miałem 2 w rodzinie, dlatego śni mi się po nocach :roll: następna musi być Alfa. No fucking way!

Opublikowano
kempus jak zaczniesz jeździć Alfą nie będziesz chciał innego auta :-] [/b]

Ja wiem bo miałem 2 w rodzinie, dlatego śni mi się po nocach :roll: następna musi być Alfa. No fucking way!

No coz, ja mialem podobnie :) od dziecka chcialem miec Alfe, wreszcie sie udalo i juz bym chcial wiecej miec :) Inna sprawa, ze to co kupilem to dla niektorych Alfisti juz nie jest prawdziwa Alfa (chociaz o 159 tez tak mowiono ;))

Opublikowano
Zróbcie sobie spota w weekend i później na tygodniu bo mnie nie ma teraz :(

O ile ktokolwiek będzie chętny :cry: najwyżej podjadę na mycie do minetoo i będzie mega mini mini spot :mrgreen: