bobas Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Wątpię bo będzie brak chętnych.
PIOTRUŚ Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 ja tam jestem chętny
kempus Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Weekend reflektuję, tylko jakie miejsce? Chciałbym zrobić zabezpieczenie przed zimą
bobas Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 kempus, tu chodzi o spota a nie wspólne woskowanie
witap Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Przecież może być wspólne woskowanie, a żeby pogoda nie zepsuła spotkanie można umówić się pod Realem/Krokusem na Bora Komorowskiego i będzie git
Martin Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 To zróbmy tego spota w weekend, bo za niedługo pozostanie tylko temat odśnieżania
kempus Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 kempus, tu chodzi o spota a nie wspólne woskowanie Jedno z drugim się nie wyklucza
ShiningCar Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Zróbmy to! Zróbmy! Wspólne woskowanie! Jeśli macie jakieś przyziemne, realne pomysły odnośnie wosku, jaki moglibyśmy przetestować na losowo wybranym samochodzie to piszcie, postaramy się zorganizować, udostępnić i wspólnie ocenić efekty
PIOTRUŚ Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 a To zróbmy tego spota w weekend, bo za niedługo pozostanie tylko temat odśnieżania eee pierwszy śnieg jest fajny można sobie boczkiem pojeździć
bobas Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 tylko, że wcześniej musiałbyś przygotować samochód a po przyjeździe jeszcze dodatkowo umyć bo w drodze się zakurzy. Generalnie temat do ogarnięcia ale godzina też musi być trochę wcześniejsza aniżeli mocno popołudniowa. Może się to wiązać z niedogodnościami dla co poniektórych. Suma sumarum ja zawsze jestem na tak .
Gość Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Podoba mi się pomysł na wspólne woskowanie Myślę nawet o takim jednym miejscu...
bobas Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 róbmy szybką listę kto będzie w jaki dzień może. Ja zaczynam 1. Bobas - niedziela
kempus Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Oczywiście godziny muszą być przedpołudniowe, no i miejscówka pozostaje problemem musi być miejsce na umycie kilku samochodów na raz, do tego zadaszenie przy wykańczaniu itd. kurczę 1. Bobas - niedziela 2. Kempus - niedziela
ShiningCar Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 1. Bobas - niedziela 2. Kempus - niedziela 3. Shining Car - niedziela
Martin Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 1. Bobas - niedziela 2. Kempus - niedziela 3. Shining Car - niedziela 4. Martin - niedziela
Gość Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 a czy skoro myślicie o niedzieli, to macie jakiś pomysł na miejscówkę? Bo "miejscówka" do której byłby dostęp jest działająca tylko popołudniami, dlatego też myślałem o np. sobotnim popołudniu/wieczorze...
PIOTRUŚ Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 1. Bobas - niedziela 2. Kempus - niedziela 3. Shining Car - niedziela 4. Martin - niedziela 5.Piotruś -niedziela Tylko jakie godziny i gdzie ??
bobas Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Haha, z tym będzie największy problem Dlatego mówiłem, że z woskowaniem będzie bidnie.
Gość Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 A niedzielny wieczór pasuje wszystkim? I zabawa do godzin nocnych? Ktoś z fajną lustrzaneczką i pojęciem się też wybiera?
kempus Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Mój właśnie się woskuje, także temat woskowania jak dla mnie nieobowiązkowy może standardowo Krokus?
PIOTRUŚ Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Ja chyba jutro przytakuję z woskiem . Woskowanie na zimnie nie jest ani przyjemne ani nie daje efektów takich jak oczekujemy A dzisiaj sobie kaloryfery odkręcę w garażu i na rano będzie 20 stopni . Ale na spota chętnie zawitam . No chyba ,że miejscówka się jakaś rozsądna znajdzie
chrzanek Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 jak znajde chwile to tez sprobuje sie pojawic, choc w niedziele moze byc ciezko
MyszaKr Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 a ja chyba nie dam rady, zależy która godzina i gdzie ale ciemno to widzę
Rekomendowane odpowiedzi