Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daniels Dzięki za pamięć. Fajna miejscówka, nawet samolot by się tam zmieścił na polerkie :mrgreen:

W sobotę pracujemy jak zwykle. Czarne twarde brzydkie auto mamy na rozpisce w łykend.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w sobote moze byc ciężko... chyba że za 3-4 tygodnie, po urlopie bede miał troche zawiruche w pracy, jeszcze felgi sie kumulują do polerowania... później wesela... szkoda gadać. Jeśli za miesiąc to ja sie pisze + 2 polerki

Opublikowano
PIOTRUŚ, fajnie by było jak byś przyjechał bo bym sobie twoje w210 pooglądał :)
a miałem zamiar motorynką przyjechać :P
Opublikowano

Może spotkajmy sie najpierw i omówmy co potrzeba,co kto przyniesie i poznajmy się.

Hala jest do dyspozycji,myślę że najfajniej będzie to zrobić w którąś sobotę bądź niedzielę.

Opublikowano

myślę że sobota będzie odpowiednia, tylko co raz mniej tych słonecznych dni.... bo wiadomo jak bedzie szara polska jesień z błotem pośniegowym na drodze to średni będzie to pasować do zlotu KA

Opublikowano

od bidy jak nic z aut nie znajdziemy ciekawego do możemy naszą BMKę zrobić, 5tka w kombi monaco b. kolor, auto nie miało korekty więc i jest sporo miejsca do roboty i można się wykazać :-]