Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No i właśnie nie wiem czy spotkanie doszło do skutku bo choć sam odświeżyłem temat to praca nad autem przedłużyła się po za plan.Eh :(

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie ja planuję dziś lub jutro tam podjechać :-] bo pogoda ma być "aż" do wtorku bodajże :D to się nazywa lato. Dziś w nocy było 11 stopni. Gdzie to ocieplanie się klimatu za które pobierają opłaty węglowe?

Opublikowano
mi jest obojętne do 16-17 jestem wolny. Możemy się jakoś zgadać w tych godzinach.

niestety będzie ciężko w tych godzinach, bo to pracujące godziny naszego sklepu, więc może następnym razem :) Ale zapraszam wieczorem pod C.H. Plaza, od godziny 20.00 jest zlot klasyków :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A może by tak zorganizować spotkanko przy jakimś okazie do pracy?

Najłatwiej byłoby się czegoś nauczyć...myślę że mógłbym udostępnić halę do takiej zabawy...Co wy na to?

A i okaz do pracy by się znalazł..

Opublikowano

Jak zobaczyłem tego Mercedesa to od razu pomyślałem że byłby to fajny pomysł...

W hali mamy prąd,oświetlenie,jest woda i podłączony Karcher..ja ze swojej strony użyczę wszelkich kosmetyków które posiadam + maszynę DAS6 PRO...

Opublikowano

Ja mam Opla Vectre 93 rok z przebiegiem 70tys km...więc naprawdę małym jak na swoje lata..

Myślę że można by go było zrobić na nówkę poza obcierkami...

Okaz do prac kwestią wyboru,można tego dokonać nawet na miejscu.

[ Dodano: 26 Wrzesień 2011, 10:53 ]

No dobra zróbmy listę chętnych.Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie.

1.pawel1380

Opublikowano

Spokojnie, odezwę się do chłopaków z Shiningcara i coś zorganizujemy, jakby ekipa z detailer.pl jeszcze wpadła to by dopiero było wesoło :) Jak u was z czasem w sobotę?