detailercar Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 a jaka cena w specjalnej ofercie ?
ShiningCar Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 To wszystko zależy od liczby chętnych, ale byłyby to okolice 54zł
detailercar Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Za 3 przedstawione na zdjęciu pady ? Mimo że nie posiadam Rupesa lecz słabszą DA, ale ja się zgłaszam
ShiningCar Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 detailercar, pady LC niestety do tanich nie należą, ale w zamian oferują świetną jakość. Pierwsza dostawa LC rozeszła się nam ekspresowo i otrzymaliśmy bardzo pochlebne recenzje od osób, które już na nich pracują. Orbital HD to konkurencja dla również nietanich padów Rupesa. Cena dotyczy jednej sztuki.
detailercar Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 A jak z siłą cięcia niebieskiego pada LC?
ShiningCar Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Tak jak wszystkie pady LC jest bardzo skuteczny i trwały. Najlepsze jak dotąd opinie otrzymałem właśnie o niebieskim i pomarańczowym padzie. Myślę, że szukając jakości, mając do dyspozycji maszynę typu Rupes warto spróbować HD!
Druss Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 Mam pytanie czy są dostępne nadal te latareczki do inspekcji w takiej cenie co pare postów wcześniej ??? Pozdrawiam.
mar79 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 Karol, działają te pady na DA Flexa? jak tak to w tej cenie promo 54zl bym wziął z 4 szt.
ShiningCar Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 Druss, proszę o kontakt pod koniec obecnego tygodnia. mar79, wysyłam PW
ShiningCar Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Waxaddict wypuścił serię limitowanej wersji (tylko 100sztuk) wosku Graphite! Skład wosku jest tajemnicą firmy a z uzyskanych informacji wiem, że do niektórych jego części bardzo ciężko było dotrzeć Najwyższa jakość przekłada się na rewelacyjną szklistość powierzchni, ostrość, bardzo wysoką hydrofobowość oraz wytrzymałość! Zawartość dopełnia efektowne szklano-karbonowe opakowanie. Chętne osoby proszę o kontakt telefoniczny lub przez PW. Dla zainteresowanych zrobimy oczywiście atrakcyjną cenę Czas na podjęcie decyzji o zakupie tylko do końca weekendu! https://www.youtube.com/watch?v=LiXKrS3R8X8
ShiningCar Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Do zakupu produktów SlickRims za kwotę ponad 100zł np. SlickRims Tyre Treatment + SlickRims Tyre Dressing lub SlickRims Wheel Sealant dodajemy aplikatory SlickRims! Oferta dotyczy tylko dwóch pierwszych klientów! Podobnie ma się rzecz z woskami Waxaddict! Od teraz dwóch pierwszych klientów otrzyma świetną mikrofibrę Waxaddict zupełnie gratis. Wystarczy wybrać i kupić jeden z wosków Kto pierwszy ten... zbiera gratisy! -- 25 maja 2015, o 16:28 -- Jeśli ktoś z Was myśli o odkurzaczu piorącym mamy ciekawą ofertę! Coraz popularniejszy model Profi 50 w bardzo atrakcyjnej cenie 1150zł z wliczoną wysyłką DHL! Chętnych prosimy o zgłaszanie się przez PW lub składanie zamówień przez nasz sklep. Dokonując zakupu przez sklep internetowy prosimy o komentarz "Special Offer Profi 50" Link do sklepu --->Profi50 ShiningCar -- 3 cze 2015, o 22:06 -- Trzy osoby, które dokonają w najbliższym czasie zakupu dowolnego wosku Waxaddict z naszej oferty otrzymają GRATIS próbkę najnowszego produktu Waxaddict Quartz. Quartz to mieszanka najlepszej jakości wosków miękkich i twardych dodatkowo wzbogacona o SiO2 w technologii Crystal Quartz. To jeden z pierwszych tego typu wosków na świecie! Oferta ważna do wyczerpania zapasów!
ShiningCar Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 Czy byłyby wśród Was osoby zainteresowane zakupem tzw. rękawicy-glinki (jak Flexipads) w najlepszej na rynku cenie?
cyprianmeister Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłaszam się na pierwszy ogień
Slovak Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 ShiningCar, cena? . Osobiście mogę dać do 100 złotych.
kicaj Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 Właśnie rozważam zakup takiej rękawicy więc byłbym zainteresowany.
jbiz Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 ShiningCar, jakiej firmy? zainteresowanie jest jak widać
ShiningCar Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2015 jbiz, rękawica Flexipads bez zewnętrznej folii Myślę, że w przyszłym tygodniu zorganizujemy akcję
gabel Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2015 zgłaszam się...chętnie zakupię. proszę o info jakby co pzdr
ShiningCar Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2015 zgłaszam się...chętnie zakupię.proszę o info jakby co pzdr Dzieki za zainteresowanie
nims Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2015 jest już jakiś konkret odnośnie SPECIAL OFFER | Clay Mitt ?????
ShiningCar Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2015 Łukasz, myślę, że w poniedziałek opublikujemy konkrety. Oferta z pewnością będzie najlepsza na rynku :-)
nims Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2015 ok ale z racji tego ze jutro będę w pobliżu, nie omieszkam w końcu zobaczyć nowa miejscówkę i podpytam od razu o rękawice
ShiningCar Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2015 Łukasz, drzwi ShiningCar są szeroko otwarte Zapraszam!
Rekomendowane odpowiedzi