kubala1994 Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Witam, chodzi mi przede wszystkim o produkt carnet jumbo. Czy ktoś go stosował i czy ktoś w swojej karierze się spotkał z produktami firmy Nerta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Stosowałem pianę nerty, chyba truck 2000, z opryskiwacza i szału nie było, ani dobrze nie domywała ani nie miała żadnych dodatków nablyszczajacych, białych zacieków tez było sporo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAMIAN1991 Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Nerta średnio się spisuje, faktycznie zostawia zacieki i zostawia nalot jak po ludwiku conajmniej mi się tak zdarzyło.. To już lepszy Dimer (który nawet myje jako aktywna piana) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Daewoo ma chyba słabe lakiery (strasznie się utleniają), przynajmniej tak to wygląda na większości lanosów, espero, nubira, więc dimera bym do nich nie używał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestro00 Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Używałem Nerta Carnet Jumbo przez dłuższy czas, bardzo dobra piana aczkolwiek czasami nie domywa i zostawia zacieki/nalot co szczególnie widać przy czarnym lakierze. Dimmer to raczej tylko do czołgów bo to konkretny kaliber. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAMIAN1991 Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Ja Mam bardzo mocno rozcińczony dimer (wg wskazan producenta) i Aktywna z Dimera Akryle trochę rozjaśnia ale ogólnie dobrze się go stosuje... Ale zawsze Można Jeszcze bardziej rozcieńczać.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1chal Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 po nercie truck cleaner .... mielismy czasami problemy na myjce z gumowymi uszczelkami... kropki zostawaly i w zaden sposob nie dalo sie ich usunac.. raz tez swoje auto tym spsikalem... i do dzisiaj mam te kropki i nie schodzą w ogole. ale szefowej nie dalo sie powiedziec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts