jbiz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 WojtasTDI, GTECHNIQ C6 MATTE DASH ale obiecująco też wyglądają testy CHERISH'A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorka Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 WojtasTDI, spróbuj tego Polytop-a kosztuje zaledwie 31 zł, a na stare plastiki daje radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasTDI Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dzięki chłopaki za odzew Nie pozostaje mi nic innego jak zakupić i wypróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_K Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Mam pytanie dot. Peugeota 207 - kokpit nie jest z typowego tworzywa, jest to jakiś materiał. Ktoś miał już do czynienia z takim przypadkiem? Czym to odświeżyć (APC + dresing) Tak to wygląda z bliska: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasTDI Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Panowie tego GTECHNIQ C6 MATTE DASH czym najlepiej nakładać ? Jakiś aplikator gąbkowy ? Czy może coś innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 ja używam aplikatora z mikrofibry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasTDI Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Mozesz podać link którego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 WojtasTDI, http://sklep.motogo.pl/pl/p/Royal-Pads- ... ator-/1825 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasTDI Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 No i zamówiłem do wyczyszczenia plastików w środku i podsufitki Shiny Garage Interior Cleaner do plastików GTECHNIQ C6 MATTE DASH + aplikator który polecił kolega JBIZ . Teraz tylko czekać na przesyłkę i pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafgix1 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Mam pytanie dot. Peugeota 207 - kokpit nie jest z typowego tworzywa, jest to jakiś materiał. Ktoś miał już do czynienia z takim przypadkiem? Czym to odświeżyć (APC + dresing)Tak to wygląda z bliska: robilismy u kolegi APC Nielsena+ Megs Ultimate Protectant efekt był b.dobry niestety nie mam zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_K Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 rafgix1 dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloo1033 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Ktoś używał na kopkicie Duragloss Vinyl & Leather Dressing #201, jakieś opinie,bo zastanawiam się nad jego zakupem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Koledzy uzywałem PB natural Looka a że się prawie skończył zamierzam wypróbować Zymöl Vinyl Conditioner.Ktoś kto miał z tym Zymolem może coś powiedzieć? Jak PB spisywał się w leonie tak w alfie już takiego efektu nie było.Zależy mi na wykończeniu satynowym na pewno nie błyszczącym coś podchodzące pod półmat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar79 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 jedrek1980 Zymöl Vinyl Conditioner to matowe wykończenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Czy pod zymola trzeba jakoś specjalnie przygotować powierzchnię czy wystarczy dobrze wymyć jakimś APC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar79 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 dobrze wymyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ja w fordzie nie do końca jestem zadowolony z Zymola... Generalnie nie bardzo widzę różnicę w wyglądzie między Natural Lookiem a Zymolem, ale według mnie NL dużo ładniej pachnie... Zapach Zymola mi w ogóle nie odpowiada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 To może wypowiedzą się jeszcze Ci co używali Zymola i NA. Bo jeśli nie widać jakiejś dużej różnicy to zostanie NL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 12 Lutego 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 NL sie duzo bardziej swieci. Zdecydowanie bardziej. Zymol Vinyl pozostawia ladne, naturalne wykoncznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 wszystko zależy też od danego plastiku nie na każdym przecież wyglądają oba tak samo. U mnie np. w Tolku zarówno zymol jak i NL się błyszczą. Jednak po jakimś czasie zymol robi się satynowy i wygląda lepiej od NL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 To w takim razie chyba się skuszę na tego Zymola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Szukam dressingu, który jest "body shop safe" ktoś może coś polecić? Rozglądać się za tymi bez silikonu i na bazie wody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Szukam dressingu, który jest "body shop safe" ktoś może coś polecić? Rozglądać się za tymi bez silikonu i na bazie wody? http://www.meguiarsonline.com/forums/sh ... afe-or-Not http://www.meguiars.pl/shop/product_inf ... cts_id=364 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekrk Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Szukam dressingu, który jest "body shop safe" ktoś może coś polecić? Rozglądać się za tymi bez silikonu i na bazie wody? Tak z ciekawości, co tzn. body shop safe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 To odnosi się przeważnie do lakiernictwa i jest to tak jakby znak jakości, że produkt nie zawiera silikonów, wosków, olejków i substancji chemicznych, które mogły by zaszkodzić karoserii przygotowanej do malowania lub świeżo po malowaniu. W detailingu jeszcze się z tym nie spotkałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi