Geno Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Dla mnie tylko Vinyl w białej butly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 a dla mnie znowu sv bardziej matowy acz zymol moze bardziej maskowac cos trzeba kupic na nowy sezon nl sie przejadl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Szkoda że paczka wyszła bo dorzuciłbym Ci Polishangel do plastików, w C4 brata wygląda bajecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 plastiki c4 maja to do siebie ze ciezko jest dobrac produkt ktory sprawi ze bedzie to mat.. trzeba tez pomyslec nad gtechniq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dworcowa5 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ja mogę polecić środek o nazwie Perlon polskiej firmy Organika. Podstawową jego zaletą wg mnie jest to, że nie zmienia charakterystyki elementów, a jedynie wydobywa ich barwę. To co było matowe takie pozostaje a połysk też jest ok. Podoba mi się to, że nie zrobi krzywdy gdy niechcący trafi na tapicerkę, chrom, czy karoserię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluemen Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Może zbyt słabo szukałem ale nie mogę znaleźć: czy Autoglym Vinyl & Rubber Care ma wykończenie bardziej w macie czy połysku?? I jakie są opinie na temat tego produktu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fomu Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 bluemen, W połysku bardziej, nie używałem nic innego bo to moj pierwszy produkt wiec porównać do niczego niestety nie mogę, jak wróce z wyjazdu to zrobie zdjecia i pokaże jak to wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper19942 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Mam zamiar kupić PB Natural Look i chciałem zapytać czy naprawdę jest matowy i deska nie bd tłusta jak po różnego rodzaju plakach itp. Ponieważ zalezy mi na matowym wyglądzie a żeby kolor był ożywiony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Mam zamiar kupić PB Natural Look i chciałem zapytać czy naprawdę jest matowy i deska nie bd tłusta jak po różnego rodzaju plakach itp. Ponieważ zalezy mi na matowym wyglądzie a żeby kolor był ożywiony ? Kolego jest mnóstwo produktów opisanych na forum, a co do PB NL jest dobrym produktem ale super hiper matu nie daje. Jak nazwa produktu mówi daje naturalny wygląd i na pewno odżywia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Co do twojej obawy o tłustość, PB NL nie jest tłusty i dotykany po czasie nie brudzi łapsk Jeśli go nałożysz i przetrzesz po chwili mf jest ciut mniej błyszczący;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper19942 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 No ja rozumiem, nie chce mieć tłustej deski i swiecacej bo to nie jest fajne. Czyli polecacie ten produkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 24 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Jak chcesz miec matowa deske to bierz Gtechnic C6 Matte Dash lub Zymol Vinyl Conditioner lub Swissvax Protecton Mat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek172-91 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Również się kiedyś upierałem przy super matowej desce, jednakże w mojej subiektywnej ocenie plastki po PB NL lepiej wyglądają niż oporowo matowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper19942 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 No to dobrze ze PB NL ożywia plastiki. To kupuje go i bd testował . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grelos Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Zakupiłem PB NL choć miałem opory bo plastiki Vectry błyszczą się niemiłosiernie, ale jest ok, odżywione i wyglądają o niebo lepiej. Oczywiście wszystko wcześniej oczyszczone APC VP. Zapach bardzo przyjemny i nawet się utrzymuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper19942 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Kupiłem PB Natural Look i jestem mega zadowolony z tego zakupu.Po prostu deska nabrała kolorów. Polecam wszystkim którzy się zastanawiają nad tym produktem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Zastanawiam się nad Angelwax AnGel/Zymol Vinyl, co wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo228 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 ja teraz testuje produkt firmy Mothers Protectant do plastyków, spróbuje wykonać fotki porównując z produktem PB NL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximgtf Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zakupiłem PB NL choć miałem opory bo plastiki Vectry błyszczą się niemiłosiernie zgadzam się, mam astrę i vectrę - te plastiki strasznie świecą ale NL daje z nimi rade. Z ciekawości.. Na tą "eko skórę" na górze kokpitu też nakładasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grelos Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 PB NL nakładam na na cały kokpit, i powiem szczerze jestem zadowolony. Prze ponad miesiąc czasu nic nie było robione przy plastikach i przeleciałem z ciekawości mikrofibrą i elegancko wszystko czyste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altay Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 kempus, vinyl o wiele lepszy, kupiłem ostatnio angel'a i wkurza mnie aplikacja i konsystencja środka, który wchłania się w mf zanim zdąże go rozsmarować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotSteam Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ja dzis testowalem Tenzi Kok i mam mieszane uczucia. Mat jest i to jest ok ale w dotyku plastiki sa takie troche lepkie. Po raz kolejny potwierdzila sie moja opinia o Tenzi..srednia cena srednia jakosc. Jak Tenzi to tylko Perfekt i Texwash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drufi Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Czy ktoś ma porównanie Gtechniq C6 Matte Dash vs Sonax Xtreme Cockpit Mat? Jak jest z zapachem tych środków? Do tej pory używałem Megs Natural Shine, ale szukam czegoś matowego i chyba te dwa wyżej podane będą dobrym wyborem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodek1974 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Dziś dostałem paczuszke i od razu poszło w ruch PB NL i powiem ,że zrobił robote deska dostała koloru czarnego Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drufi Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Z racji tego, że nikt nie odpowiedział na moje pytanie to postanowiłem sprawdzić na własnej "kieszeni" Sonax Xtreme Cockpit Matowy Jakby kogoś interesowało to ma zapach podobny do szamponu familijnego z niebieskiej butli Bardzo przyjemny i świeży. Nie cytrusowy jak gdzieś się doczytałem (!). Po nałożeniu w Focusie jest przyjemny macik, nie robią się plamy po wodzie (stestowane bo nakładany w czasie deszczu). Natural Shine od Megasa wygląda przy nim jak plak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi