Poseł Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Witam Jestem nowy. Chyba znalazłem rozwiązanie na wasz problem dot. wysyłki. Istnieje taka strona jak viaddress.com. Polega to na tym: Sklep od którego kupilismy wysyła do tej firmy viaddress(oni znajdują sie na terenie USA) nasze zakupy i wysyła do dowolnego miejsca na swiecie i wtedy chyba wysyła bez żadnych dodatkowych opłat jak cło,vat. Tam jest kalkulator , mozna sprawdzic.
kamilgt Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 wtedy chyba wysyła bez żadnych dodatkowych opłat jak cło,vat to nie zależy od nich czy wleci na cło/vat
ragandbones Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Oczywiście, że nie od nich. Oni co najwyżej mogą minimalizować prawdopodobieństwo dowalenia opłat, ale nie zredukują go do zera.
Sucre Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Jak coś to również jestem chętny do wspólnej wysyłki.
kubik Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 W sumie to i ja bym liznął Zymolowości Z info jakie dostałem,im mniejsze miasto/dalej od urzędu celnego,tym mniejsza szansa na Vat.
bazmasta Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 no to jest nas 4. Czekamy na więcej osób (max10) i wtedy trza będzie działać
bati Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Jak by było więcej chętnych to i ja może bym coś przygarnął
iron85 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 to ja też jestem chętny na taki zakup
kamilgt Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 to może i ja bym był ale to się określę jak już będą jakieś szczegóły
kubik Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Robi się OT,więc o ile to nie problem dla Moderatorów,lepiej by było przenieść całą dyskusję do tematu Zymol z USA. Trzeba tylko pamiętać,że im większa paczka,tym droższa no i bardziej zwraca na siebie uwagę. Najlepiej by było mieć kogoś w USA,żeby zrobił wszystkie mega zakupy na Zymol.com,a wtedy i fanty są extra,no i podzielił paczki np. po 200-300$ i wtedy już w PL dzielić. Miło by było,gdyby userzy bawiący się w import coś pomogli,no ale oczywiste,chętnych,żeby dzielić się źródłem raczej nie będzie Czysty biznes,a każdy chciałbym prosmalcować
Carire Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 jak cos to ja tez bede chetny ale czekam na szczegoly
bati Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Polecam sklep w Kanadzie http://zdocn.com/contact-us/ Zakupy się udały Ciocia się spisała na medal
karambol Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Odkopie troszkę temat... Jak to jest z zakupami zymola z USA? Opłaca sie w końcu kupować czy lepiej nie bawić sie w to bez znajomości za Oceanem?
kamilgt Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 bez znajomości za Oceanem? poproś o wycenę przesyłki do PL to Ci przejdzie
kubik Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 bez znajomości za Oceanem? poproś o wycenę przesyłki do PL to Ci przejdzie The non-discounted price is $191 USD and I was able to get you down to $114.57
balcerek Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Ja za samolot płaciłem 40 dolarów. Morska była tańsza o około 10 $ waga chyba 9 funtów ale dokładnie nie pamiętam.
kubik Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Ja za samolot płaciłem 40 dolarów. Morska była tańsza o około 10 $ waga chyba 9 funtów ale dokładnie nie pamiętam. Ale brałeś z amazona,a nie zymol.com
balcerek Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Tylko i tylko zymol.com . Od zymola szło za fri po stanach do pewnej osoby a ta osoba wysyłała tą paczkę samolotem do Polski. Podkreślam zawsze brałem na zymol.com ze względu na 100% pewność towaru nie oszczędzałem.
kubik Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Tylko i tylko zymol.com . Od zymola szło za fri po stanach do pewnej osoby a ta osoba wysyłała tą paczkę samolotem do Polski. Podkreślam zawsze brałem na zymol.com ze względu na 100% pewność towaru nie oszczędzałem. Ok,to nie wychwyciłeś motywu,czy jest sens robić zakupy bez znajomości
balcerek Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Jest sens i powinieneś dać radę. Zakupu dokonasz na zymol.com
lu5asz Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Czyli co wysylka na teren USA z zymol.com jest darmowa? A co z amazon,tam tez sa fajne ceny woskow?!
Rekomendowane odpowiedzi