adii Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 Czy ktoś z Testujących miał okzję sprawdzić trwałość Dionysusa? Od czasu nałożenia do dziś jeszcze sie trzyma(plastiki dalej czarne i dalej woda kropelkuje) auto myte tylko szamponem o neutralnym ph
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 23 Maja 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 Świetnie Dzięki za odpowiedź, każda opinia jest dla nas i na pewno Forumowiczów bardzo ważna.
adii Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 No i dodam że baardzo wydajny jest, troche już tym plastików narobiłem i połowa tej próbki mi jeszcze została...
marqs05 Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 od lewej - 3 tyg od aplikacji środek - bez preparatu od prawej- chwile po aplikacji Auto przez cały test stało pod chmurką, kilka dni bardzo ulewnych, myte ok 5-6 razy.
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 23 Maja 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 marqs05, Również dziękuję
Roko Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ja rowniez jakis czas temu otrzymalem probke tego preparatu od Exede za ktora jeszcze raz Dziekuje. tak prezentowal sie srodek w 50/50. Uploaded with ImageShack.us Ogolnie ladnie przyczernil zderzaki osobiscie jestem z niego zadowolony. Test postaram sie raczej przeprowadzic pod wzgledem wytrzymalosci preparat nalozony 02.06.11 jak do tej pory ma sie swietnie. Dzis zakonczylem test poniewaz na tylnim zderzaku nie bylo sladu po produkcie za to na przednim jeszcze sie trzymal ale postanowilem odswizyc oba. Srodek ten u mnie wytrzymal na tylnym zderzaku od 2.06 do ok. 30.07.11. przy zroznicowanej pogodzie ( ostre slonce i ulewy jakie w ostatnim czasie mielismy w calym kraju.
V1RU$ Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Czy ten preparat jest jeszcze do kupienia czy koniec produkcji.
Rekomendowane odpowiedzi