ultratouch Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Te tabletki 303 moim zdaniem i na lato szału nie robią. Używam ich tylko jako dodatek do tradycyjnego płynu zimowego ale to też dla lepszego samopoczucia. Na lato moim zdaniem środek wurtha bije te tabletki na głowe http://www.autokosmetyki.pl/w%C4%82%C5% ... ,p916.html
SJake Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Na lato moim zdaniem środek wurtha bije te tabletki na głowe Też używałem, Wurth daje sobie radę, ale jakiegoś wielkiego szału to nie ma (chociaż dwie buteleczki wystarczyły na cały sezon) Ostatnie lato przelatałem na CW 1:100 też było ok. Tablety 303 mi pasuja z racji klarowności na szybie, braku smug i wystarczającej sile domywania. Ale wydaje mi się, że tak jak w wielu przypadkach i w tym to sprawa bardzo indywidualna.
krawiecDIY Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Uzywam Wurth-a od 2 lat z woda dystylowana i jak dlamnie jest rewelacyjny zero zaciekow. Kupuje je u swojego lokalnego przedstawiciela za cos okolo 3 zeta
cocolino Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 testowałeś już? Psika, zmywa - jak na zimowy płyn zapachowo jest ok. Nosa nie wykręca. Jestem ciekaw tylko jak spisze się przy większym mrozie. Mnie to ciekawi jak się spisze na wosku, bo szczerze mówiąc to info, że nie zawiera metanlou jakoś mało mnie przekonuje. Ale tam, ryzyk fizyk a i tak jakiś trzeba kupić.
MM.MM Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 ultratouch, Masz coś na szybę nałożone czy nic ?
SJake Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 jak się spisze na wosku Obstawiam, że zjedzie. Ja mam spryski "schowane" - na dachu sealant do kół, a maska woskowana raz w miesiącu, więc
owca90 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Porobiły mi się zacieki od płynu do spryskiwaczy na masce. Myłem zwykłym szamponem, ale to nic nie pomaga. Czy macie pomysł czym mógłbym to usunąć ?
propekMONTER Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Tak jak przed chwilą pisałem Jeśli masz pod ręką tempo - działaj. Jeśli chcesz coś lepszego - kup Meg'sa UC i padtricolor. Powinno pomóc. Jeśli nie, zostaje polerka mechaniczna.
Driv3rrrr Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Swoją drogą cóż to za płyn był, że takiej biedy narobił?? U mnie nawet zwykłe martketówki typu Topdrive nie pozostawiały takiego syfu.
propekMONTER Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 pewnie taki 1.90zł za 5 litrów Dlatego warto dołożyć do płynu, żeby później nie wychodziły takie paskudy na lakierze.
owca90 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Płyn z Biedronka :-) Nie polecam Boję się z pastą tempo eksperymentować... Chyba oddam do fachowca, żeby mi tą maskę spolerował.
Yasiek Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Chyba oddam do fachowca, żeby mi tą maskę spolerował. Poproś kogoś z forum z Twojej okolicy - po co dawać "obcym" zarobić
propekMONTER Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 No to powodzenia, wrzuć koniecznie zdjęcia
Rekomendowane odpowiedzi