ShiningCar Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Mateusz, PA Monello fotogeniczne, fakt W środku dla każdego kto skorzystał z opcji zakupu Special Offer jest próbka piany aktywnej Monello Artico Magico, super zapach i skuteczność też sprawdzona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 PA to samo co sprzedaje WERA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Czemu nie ma żadnych wiadomości, że już dotarła Trzeba się jakoś przedstawić przy odbiorze, że ze Special Offer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jarek, PA w wydaniu Monello. Dla detailerów Mateusz, przesyłka nieco się opóźniła, ale wczoraj wylądowała na miejscu. Tak, powiedz proszę, że pianownica z zakupu grupowego Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Oki to do piątku powinna byc u mnie. Pozdro dzieki jestesmy w kontakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 No to ja jestem po pierwszych testach pianownicy Monello..... myjka to stary bardzo model karchera serii k-a którego mam już z 8 lat spokojnie... pianownice dopełniłem ciepła woda, podłączyłem do myjki... strzał... szybkie ustawienie ... i padłem z wrażenia;)) piana jak pianka do golenia utrzymywała się na samochodzie.. spokojnie z 15 min .... przyjemny zapach kokosowy.... domywanie na bardzo dobrym poziomie.... sama pianownica tez bardzo swoim wyglądem cieszy oko ... a i spełnia swoje zadanie bardzo dobrze.... jednym zbiorniczkiem co prawda bardzo szybko się uwijałem ale obficie wypianowalem 2 samochody -vw golf 5 oraz vw touran.. co uważam za dobry wynik... ( jak mnie słuchy doniosły w zbiorniczku miałem monello arctico magico... bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła ta piana .. poproszę o cenę 5l baniaczka;)) ... dziękuje za możliwość testu tak fajnego produktu jakim jest arctico magico... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Ja tak samo dopełniłem do kreski 700 ml ciepłą wodą regulacja na max - . Ale niestety u mnie leciało mleko . Troche sie pobawiłem bo jeszcze mam piane VP nsf nalałem ponad 100 ml i troche lepiej . Ale i tak nie uzyskałem takiej piany o jakiej mówi art'ek Myjka K HD 6/15 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Artur, dzięki za opinię, może masz jakieś zdjęcia z użycia, chętnie zobaczę Cieszę się, że jesteś zadowolony Mateusz, może dolałeś za dużo wody? Myślę, że nie w każdym opakowaniu było równo piany Artico Magico, więc może tutaj tkwi sendo nie uzyskania gęstej piany? Niebawem powinno pojawić się jej więcej, więc potestujemy/cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miw Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 matek55, u mnie leciało bardzo gęsto przy 600ml wody i zaworze odkręconym na 3/4 a jeżeli chodzi o wrażenia to jak dla mnie Arctico zapach ma obłędny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 matek55, u mnie leciało bardzo gęsto przy 600ml wody i zaworze odkręconym na 3/4a jeżeli chodzi o wrażenia to jak dla mnie Arctico zapach ma obłędny Tzn zawor od wody biezacej? Gdziesz doczytalem w watku ze mozna zastosowac zawor kulowy pomiedzy pa a lance.. bo eydaje mi sie, ze może moja myjka dawkuje za duzo wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miw Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 matek55, zawór regulujący mieszankę na PA poszukaj gdzieś w internetach bo wydaję mi się, że widziałem kiedyś jakieś reduktory, ale zanim się zdecydujesz, to możliwe, że pies jest pogrzebany w dolaniu tego 100ml nsf'a.. ja czasem jak polecę za 'bogato' z mieszanką to też się nie chce pienić wskoczy Arctico na półki to trzeba będzie potestować dozowanie i najwyżej później myśleć o zbiciu ciśnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Artur, dzięki za opinię, może masz jakieś zdjęcia z użycia, chętnie zobaczę hmm wiem ze bez zdjec sie nie liczy....;p ale naprawde ... pianka wyszla swietnie.... dzis nie wytrzymalem i zrobilem magicfoam auto no i wyszla bardzo podobna ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Nowe produkty w naszym sklepie! AutoGlym HD Wax Rękawica POLAR Mammoth w najlepszej na rynku cenie 58,90zł Mothers do czyszczenia felg polerowanych Krążek do usuwania kleju z felg Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Nowe miękkie wash pady w ofercie w dwóch rozmiarach! Sonax Perfect Finish w opakowaniu 250ml ShiningCar Sasquatch, ilość mocno ograniczona! Super cena, gramatura 850, 40x40cm! Myjka ciśnieniowa LAVOR VERTIGO 22 Cena przez najbliższy tydzień dla użytkowników forum 690zł i wysyłka DHL GRATIS! Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Nowe produkty w naszym sklepie : GLIPTONE - wosk? Oczywiście... Paste Wax GT0110 SAPHIR Balsam do renowacji skórzanych tapicerek Guma w spray'u Car-Rep w różnych kolorach, transparentna również Pianownica ręczna Mr. Foamer w wersji "S" ShiningCar FLOSSY PRO w rozmiarze 60x40cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Nowe produkty w naszym sklepie! Ręcznik dwustronny FLOSSY DUO, gramatura 700, 90x60cm Monello Artico Magico, piana aktywna Nowa marka Auto Magic Bardzo przyjemny w użyciu i efekcie (Wet look) wosk Pasta polerska One Step Compound BlackWOW 119ml Nowe produkty Meguiar's na rok 2014! California Mini Duster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senz Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ooo, słynny Jeff Suggs i jego BC-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ooo, słynny Jeff Suggs i jego BC-2 Jest i BC-2.. Wróciła też do stanu dostępności, uwielbiana przez Was Prima AMIGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Duragloss Enviroshield CERMIC Coating DURAGLOSS Squeaky Clean Surface Prep, produkt podobny w zastosowaniu jak Detailers Pride Coating Prep Polish Dodatkowo każde zamówienie powyżej kwoty 200zł otrzymuje od Nas gratis w postaci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 3 Maja 2014 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 robiłeś test Duragloss Enviroshield CERMIC Coating ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 robiłeś test Duragloss Enviroshield CERMIC Coating ? Osobiście jeszcze nie ale zapewne niebawem na forum pojawią się testy użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Pojawi się 4nano Scrub czy trzeba zamawiać bezpośrednio ze sklepu 4nano ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Artih, jest taka opcja. Towar mógłby być dostępny na początku przyszłego tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Ok, jeśli tylko dla mnie to dam znać przed zamówieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Artih, zamówimy więcej niż 1 sztukę, także jeśli będziesz miał ochotę skorzystać i nabyć ten produkt w naszym sklepie, będzie mi miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi