Skocz do zawartości

SHINING.CAR - SHOPping Rabat 5% Kod: KA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jerzykilerr, większa partia pojawi się na początku kolejnego tygodnia, ale...

jedna póki co leży luzem w sklepie, więc w razie zainteresowania mogę dołożyć do paczki ;)

Opublikowano

6668 dotarla , dzieki za gratisik na pewno sie przyda ;) powoli nastepne zamowionko bedzie trzeba kompletowac :roll:

Opublikowano

Paczka już u mnie :) Należy się pochwała za bardzo dobre zabezpieczenie produktów w paczce, całość dotarła w nienaruszonym stanie :good: Było to moje pierwsze zamówienie, ale już teraz wiem, że nie ostatnie :) Dziękuję!

Opublikowano

6809 - opłacone. Fajnie by było jakby wyszło jutro to może w czwartek będzie u mnie.

pozdrawiam

Opublikowano

witam

kiedy można się spodziewać:FLEXIPADS Vented Microfibre Cutting Pad 150mm

bo brakuje mi da zamknięcia zamówiena

Opublikowano

kaskra1, myślę, że się sprawdzi. Co prawda tam go nie aplikowałem, ale pod maską robi doskonałą robotę, przez długi czas ;)

Przypominamy, ze dzisiaj trwa ShiningDay - specjalna promocja dla grupy rabatowej :)

Opublikowano
ShiningCar, nie znalazłem info cóż to za speszyl dla GR?

Wtorek to dzień, w którym wszyscy z grupy rabatowej otrzymują losowo wybrany specjalny rabat na zakupy w sklepie :)

Opublikowano
Zamówienie 6957 złożone i opłacone. Da radę dziś wysłać? :)

Dzieki za zamowienie :)

Jasne, dzis wychodzi 8-)

Paczuszka dotarła - dzięki za gifty :-]