bili20@o2.pl Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 Będzie też m.in. fajna rękawica Z gąbki to fajna?
ShiningCar Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 bili20@o2.pl, rozumiem, że w twojej ocenie takowa fajna być nie może? Amatorzy używania gąbek o miękkiej i delikatnej strukturze pianki są wśród nas.. _________________________________________________ Wszytskim obecnym i przyszłym klientom, życzymy Szczęśliwego Nowego Roku, sukcesów, uśmiechu i zadowolenia. Z ShiningCar też! Dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość!
pascal Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 Łukasz, chcemy przez program docenić klientów, którzy dokonują zakupów w sklepie.Sprawa jest bardzo prosta. Za każde wydane 10zł klient otrzymuje 10 punktów. Ich suma skutkuje przyznaniem gratyfikacji (rabat/produkt do wyboru) przy dokonywaniu kolejnych zamówień. Niebawem, każdy zainteresowany zostanie poinformowany o szczegółach. Mam nadzieję, że program zyska Waszą sympatię. Czy ten program funkcjonuje ?? Czy gdzieś te punkty się sumują, gdzieś to widac ??
ShiningCar Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 pascal, program jak najbardziej jest aktywny. Jeśli na twoim koncie punkty nie są widoczne, napisz proszę, spróbuję ustalić przyczynę i dopisać je ręcznie
pascal Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 Właśnie zalogowałem się, wszedłem w moje konto, patrzyłem w inne miejsca i nie widzę by gdzieś owe punkty były pokazane. Chyba, że ślepy jestem.
ShiningCar Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 W takim razie idę walczyć z systemem. Wszytskie straty jak obiecałem wyrównam+
pascal Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 W takim razie idę walczyć z systemem.Wszytskie straty jak obiecałem wyrównam+ Spoko Karol, nie ma problemu.
ShiningCar Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 Już powinno być dobrze a nawet lepiej
ShiningCar Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Już w lutym... ... ale możemy włączyć start już dzisiaj Zapraszamy
Dystrybutor e36ace Opublikowano 1 Lutego 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 poszło zamówionko nie małe
ShiningCar Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 e36ace, jest to niewątpliwie miła informacja. Dzięki bardzo! W sklepie pojawiły się produkty Victoria Wax ! Ciekawa alternatywa dla tych co lubią dobrze posmarować
ShiningCar Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Niebawem w sklepie pojawi się kolejna NOWOŚĆ. Alternatywa dla fanów puszystych (nawet bardzo) rękawic... Michael Buffer powiedziałby: Let's Get Ready To Rumble. My zaczniemy ostrożniej - co o tym myślicie i czy jesteście ciekawi?
ShiningCar Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 ShiningCar, czekamy na nie już niedługo
Carire Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 ShiningCar, podobna wielkościowo do Carpro czy taka maxymalnie wielka jak była ta od dodo ?
ShiningCar Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Maciek, krótko - swoimi gabarytami i możliwościami ma wyznaczać nowe trendy
deska80 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Kiedy bedzie dostepny BILT-HAMBER Korrosol?
ShiningCar Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Korrosol, powinien być dostępny w najbliższym czasie Jak tylko pojawi się dostawa poinformuję Cię na pw ps. Co sądzicie o Optimum NoRinse Wash&Wax with Carnauba?
AST_KRK Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 z czystej ciekawości, kiedy w ofercie sklepu będą dostępne testery past SSR 2 / 2,5 / 3 ???
ShiningCar Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 AST_KRK, ciężko mi w tym momencie powiedzieć. Jeśli interesują Cię pasty polerskie, polecam Koch Chemie 250ml. Jeszcze dzisiaj można je nabyć z 10% rabatem
AST_KRK Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 na razie dziękuje ale kompletuję ssr, jedynka świenie wykańcza klosze lamp [ Dodano: 4 Marzec 2013, 17:23 ] tak przy okazji zapytam, gdzie na stronie sklepu można sprawdzić stan punktów ???
sedzia23 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Meguiar's Hot Rims Mag and Aluminum Polish, kiedy mniej więcej będziecie mieli ?
ShiningCar Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 AST_KRK, stan punktów powinien być widoczny w okienku "Program lojalnościowy". sedzia23, Mam nadzieję, że towar szybko wróci w obieg, ale dokładnego terminu teraz nie podam
AST_KRK Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 a w którym miejscu jest ta zakładka ???
ShiningCar Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Program lojalnościowy został włączony w listopadzie i punkty są naliczane w momencie zmiany statusu zamówienia na "przesyłka wysłana". Zakładka powinna być widoczna, gdy zarejestrowany u nas klient jest "aktywny". Jeśli nie widzisz na swoim koncie zakładki z programem napisz proszę na PW informację z danymi a sprawdzę twoje konto. Jeśli będę w stanie sobie z tym poradzić to naprawię, jeśli nie zwrócę się o pomoc do dostawcy oprogramowania z prośbą o wyjaśnienie
Rekomendowane odpowiedzi