ShiningCar Opublikowano 23 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Maciej, w sam raz na twoją czarną torpedę W domyśle - naklejki KA
Carire Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Adam wpadne po kilka
ShiningCar Opublikowano 23 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Maciej, wpadaj póki są
Carire Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Adam zostaw kilka sztuk dla mnie w sobote odbiore osobiście
Rubio Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Ja też proszę o odłożenie naklejki KA a hand wash only masz?
Carire Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Rubio, http://shiningcar.pl/pl/c/Naklejki/64 zobacz sobie
ShiningCar Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Dawid, KA odłożona. HWO została pomarańczowa, ale niebawem uzupełnimy braki i być może będzie coś nowego.
thomass69 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Adamie, kiedy można spodziewać się Mitchell&King SPA Chocolate Truffle??
ShiningCar Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Tomku, mam nadzieję, że do końca przyszłego tygodnia wszystko z Mitchell&King będzie u nas
pascal Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Program lojalnościowy Warto być z Nami - 10zł=10pkt! Zapomniałem dziś zapytac o co w tym chodzi??
ShiningCar Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Łukasz, chcemy przez program docenić klientów, którzy dokonują zakupów w sklepie. Sprawa jest bardzo prosta. Za każde wydane 10zł klient otrzymuje 10 punktów. Ich suma skutkuje przyznaniem gratyfikacji (rabat/produkt do wyboru) przy dokonywaniu kolejnych zamówień. Niebawem, każdy zainteresowany zostanie poinformowany o szczegółach. Mam nadzieję, że program zyska Waszą sympatię. Tymczasem w sklepie pojawiło się kilka NOWYCH PRODUKTÓW Miłego weekendu,
pascal Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Niebawem, każdy zainteresowany zostanie poinformowany o szczegółach. W takim razie czekamy na szczegóły.
ShiningCar Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Łukasz, program ma być "bezobsługowy". Klient, który dokonuje zakupów w naszym sklepie, zbiera punkty mając przy tym podgląd na ich sumę. Przekraczając pewną ich ilość uzyska informację o możliwościach jakie daje uczestictwo w programie. Ma to być dla Was dodatkowa atrakcja i swego rodzaju niespodzianka. Dodatkowo raz na 2 tygodnie będziemy wybierać jeden produkt z przedziału 50-100zł, którego zakup da podwójną satysfakcję. Punkty za jego zakup pomnożymy razy dwa. WARTO BYĆ Z NAMI!
ragandbones Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2012 Szybkie pytanko, Prickborta macie już w nowych, przezroczystych butelkach? :>
ShiningCar Opublikowano 28 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2012 Hubert, szybka odpowiedz - tak
ShiningCar Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Właśnie dojechała do Nas dostawa produktów Meguiar's, ponownie dostępne: - Ultimate Compound - Gold Glass 473 ml oraz 1,9L Zapraszamy
szymon_k Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 zamówiłem próbk SRP oraz 2 sztuki próbki UDS i niestety otrzymałem tylko jedną próbkę UDS proszę o dosłanie drugiej sztuki Szymon, Kraków
ShiningCar Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 zamówiłem próbk SRP oraz 2 sztuki próbki UDS i niestety otrzymałem tylko jedną próbkę UDSproszę o dosłanie drugiej sztuki Zaginiona 1 szutka w poniedzialek leci do Ciebie, przepraszamy za kłopot
ragandbones Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 1986 Nie wiem jednak czy się spotkamy, jak nie uda mi się wyrwać z pracy to podjedzie moja dziewczyna. Kto by nie był, na pewno będzie w nadchodzącym tygodniu
ShiningCar Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Hubert - będzie pachniało Dzięki ______________________________ Coś "nowego"... ______________________________ Okrągłe zamówienie = NIESPODZIANKA
ShiningCar Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 Mała aktualizacja asortymentu sklepu. Doszły produkty 1Z Einszett w tym koncentrat zimowego płynu do spryskiwaczy, sztyft do uszczelek i.... coś dla tchórzy tzn. przeciwko nim i innym gryzoniom. Produkt idealny na jesienno/zimowy czas, kiedy to zwierzaki szukają "trochę ciepła". Towar od jakiegoś czasu na ustach naszych klientów - w końcu w naszym sklepie Uzupełniliśmy stan produktów Mitchell&King . SPA wysoko skoncentrowanych szamponów - doszedł nowy zapach CHOCOLATE/TRUFFLE! MIST odświeżacze powietrza - w tym nowe Marshmallow, Strawberry Laces oraz Rich Lime. Jeśli ktoś z Was lubi mocne męskie zapachy Rich Lime szczególnie POLECAM Zapraszam
Carire Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 Adam wreszcie sa zapachow jest wystarczajaco w zapasie;)?
ShiningCar Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 Maciek, coś tam jest Wczoraj nam się kurier "rozkleił" i zabrał 2 Rich Lime. Odgrażał się, że pokaże w bazie - więc nie wiem czy nagle go nie zabraknie
szymon_k Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 jak pachnie Marshmallow (zakłądam że słodko ale czy bardzo, do czego można porównać?) oraz czy Strawberry Laces jest intensywne?
Rekomendowane odpowiedzi