kamil_rosen Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Jak byś założył oponę 205 pewnie by było równo z nadkolem Teraz dystans był by dobry Z drugiej strony ja do Ibizy kupiłem oryginalne felgi 15" idealnie proste za 400zł z przesyłką. Ale źle nie jest, ewentualnie znaczek na Seata wymień i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm950 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 kupusso, według mnie jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Wszyscy na zimówki balony, a tu taki śledź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Mam dwa komplety alu 15" ale nie wchodzą na hamulce i musi być min 16" Chciałem aluminiowe 16 i kupiłem. Miały być do kosmetyki, a wyszło, że wszystkie do prostowania, kupiłem kolejny komplet i też dwie miały bicie. Odpuściłem bo nie było nic co by mi się podobało, a jak było to do lakierowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poniatkys Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Kołpak robi robotę. Szkoda, że nie robią takich w 16" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Mnie się ten kołpaki podobają, powiew świeżości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Brak ciekawszych zajęć podczas urlopu więc siedzę w garażu. Rozpórka na miejscu. Zdaje sobie sprawę, że do 1.4 pasuje jak prostytutce majtki, ale przy gwincie robi robotę w sensie zmniejszyła się podsterowność. Ma być jako kolejny element przygotowań do nowego agregatu Wyleciały alu ramki z nawiewów Założyłem seryjne czarne Letni dywan wyprawny. Gumowy dywan na zimę Przy okazji odgrzybiona klima i nowy filterek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 A mnie na kolpaczkach sie podoba, co do nowego kola to mam mieszane odczucia. Musialbym to zobaczyc na samochodzie. Generalnie ogromny plus za bardzo zadbana cordobe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Cordoba dalej żyje, BBS ustąpił miejsca rolce od Sparco także 17" Lenistwo wygrywa, odwiedzam bezdotyki, ręcznie myje co dwa- trzy tygodnie dlatego na lakier nałożyłem Gyeon Mohs'a Z ciekawszych rzeczy Takie gajgery zanabyłem do monitorowania nowego agregatu STRI z serii DSD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qob Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 kupusso, dobrze widzieć, ze dalej działasz Cordoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 1.8T BAM DP 3", reszta 2,75" na dwóch przelotowych tłumikach dolot z puszką od R32 duży IC skrzynia 6b Auto nie hamowane bo czekam na nowy soft i usunięcie chorób wieku dziecięcego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dementor Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Fajny cichociemny killer będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Kiler jest, zapina konkretnie, ale jego cichociemność zabija głośny wydech Tłumiki będą do wymiany, albo chociaż jeden, muszę nad tym pomyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordi Opublikowano 28 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Posiadasz jeszcze tą cordobe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi