RedHornet Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Tydzień temu zebrałem się i przeprowadziłem korektę lakieru, aby odzyskać blask z zeszłej wiosny. Cel korekty usunięcie drobnych rysek i usunięcie zapyłek z lakieru bezbarwnego. Na koniec sezonu 2010 podkusiło mnie na drobną korektę lakierniczą na aucie co okazało się brzemienne w skutkach. Lakiernik pozostawił bowiem skutecznie po sobie ślady swojej pracy. Nie zabezpieczył wystarczająco dobrze auta i opary lakieru dostały się pod folie zostawiając ślady na lakierze widoczne w ostrym świetle na niektórych elementach. O takie - zacieki i zamglenie lakieru Polerka przeprowadzona tym co zawsze – woskującym regeneratorem lakieru - pisałem o tym na początku tematu. Tym razem jednak maszyną polerską (zwykłą bez stabilizacji obrotów) czarnym padem waflowym 3M miejscami twardym padem waflowym pomarańczowym firmy mniej mi znanej. Efekty jak dla mnie bardzo zadowalające Test IPA Cały element po Inne elementy Przed Po Przed Po I na koniec jedno z ładniejszych zdjęć z sesji plenerowej po polerce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Jak to dzisiejsza młodzież mówi: rwie suty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Jak to dzisiejsza młodzież mówi: rwie suty na zachodzie młodzież tak nie mów ^^ ale efekt sformułowanie jak najbardziej poprawne przy tym efekcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ostatnie foto fikuśne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 super auto super efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi_no1 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 czerwony to jednak wdzięczny kolor. Super efekt tylko co to za "regenerator lakieru"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
APC Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 T-Cut Nie dostał nikt z was w ostatnich miesiącach maili z propozycją współpracy od producenta tych kosmetyków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi