Shaklee Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Witam i o zdrowie pytam
Cezzar Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie !!!
CM Punk Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Siemanko,śledzę już od jakiegoś czasu forum,liczę,że uda mi się znaleźć potrzebną wiedzę i porady. Pozdro .
kosmo Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Witam Mam na imie Marcin,interesuje sie detailingiem od niedawna, natomiast samochody i mechanika od dawna. Czytam, ucze się i analizuje forum gdyz detailing to nie prosta sprawa aczkolwiek bardzo fascynująca i ciekawa jednocześnie kompletują swój zestaw początkowego detailera. Pozdrawiam wszystkich
Raczek Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Witajcie, Jestem początkującym detailerem ze Szczecina, póki co całą wyczytaną wiedzę "przenoszę" od razu na auto
LZ Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Dzień dobry, cześć i czołem! Wpadłem po kilka rad, póki co car detailerem nie jestem ale może się zarażę tą "chorobą" Pozdrawiam, Łukasz
Fuji Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Witam wszystkim, Forum przeglądam od dawna, jednak dopiero dziś postanowiłem się zarejestrować.
nosferatu997 Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Witam wszystkich Czas zabrać się poważnie za pielęgnację swojego autka, wiem, że to forum mi bardzo pomoże.
Pit_Krk Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Witam, Od dłuższego czasu przeglądam to forum. Dzisiaj nadszedł czas zalegalizowania swojego pobytu tutaj. Pzdr.
maskrzynka Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Spodobało mi się Wasze forum i postanowiłem do Was dołączyć.
piotrek233 Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Witam serdecznie. Piotrek z Bielska Białej się kłania.
elmi_k Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Witam Wszystkich. Zabieram się za lekturę POzdrawiam
Spidi Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Witam wszystkich... Na forum trafiłem dobre kilka miesięcy temu ale dopiero teraz postanowiłem oficjalnie dołączyć do szanownego grona. Na imię mam Maciek i jestem ze stolicy Podlasia. Choć od zawsze dbałem bardzo o swoje auta i motocykle(w tym bardzo o ich czystość i estetykę) to jeszcze do nie dawna nie wiedziałem, o istnieniu pojęcia "detailingu" ani jak ciekawy i szeroki to temat. Teraz staram się poszerzać swoją wiedzę teoretyczną i umiejętności praktyczne, żeby moje zabawki wyglądały jeszcze lepiej... pozdro
goobi Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Witam! Pozdrawiam i życzę Wszystkim błysku w oku i na lakierze ;D
koraf Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 witam.jestem tu nowy.pozdrawiam wszystkich lubiacych dbac o swoje wozidelka.
piotrgefert Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Witam wszystkich
FUCKER Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Witam Trafiłem tutaj przypadkiem. O sobie? Hmmm... Na co-dzień prowadzę zakład blacharsko/lakierniczy. Mam nadzieję, że będę mógł służyć radą i pomocą. Pozdrawiam
vw_golf3 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Witam wszystkich Michał, miłośnik detailingu
Rekomendowane odpowiedzi