StanDL Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2024 Cześć Wszystkim, Przeglądam forum już od jakiegoś czasu i przyszedł czas wreszcie się zalogować. Auto kosmetyką interesuję się mniej więcej od 10 lat ale tylko hobbystycznie. Pozdrawiam 1
Belzebub Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2024 Witam wszystkich, fajnie dołączyć do społeczności osób interesujących się detailingiem. 3
prym94 Opublikowano 24 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2024 Witam wszystkich, dołączyłem ponieważ widzę masę przydatnych i fajnych informacji:) pozdrawiam 2
BigW Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2024 Dzień dobry wszystkim. Pozdrawiam z Łochowic gdzie na co dzień dopieszczam mojego Sportage. 3
kiciek Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2024 Cześć. Witam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
mojito Opublikowano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2024 Cześć Witam się z Wami jako nowy użytkownik. Z detailingiem kiedyś związany zawodowo, dziś już tylko hobbystycznie Pozdrawiam
robisto Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2024 Dzień dobry Hobbystycznie dopieszczam sobie w wolnych chwilach jedno czy drugie autko, widzę na forum sporo ciekawych informacji. Udało mi się zarejestrować choć proces rejestracji zalatuje z lekka obłędem.
Administrator Administrator Opublikowano 1 Stycznia Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia W dniu 30.12.2024 o 22:36, robisto napisał(a): Udało mi się zarejestrować choć proces rejestracji zalatuje z lekka obłędem. Niby co takiego jest "obłędem"?
piotrekrybarski Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia Cześć, wracam na forum po długiej przerwie, kiedyś jako Trucky. Od lat związany z detailingiem hobbystycznie, teraz działam, żeby zrobić z tego full time zajęcie. 1
LuckyJack Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia cześć, trochę już siedzę w temacie ale zawsze fajnie przyswoić nowe informacje
Bartool Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia Dzień dobry Wam wszystkim Użytkownikom tego Forum, czytającym wątek przywitań i tym, którzy tu nie zaglądają. Wigilia minęła, zwierzęta przemówiły, więc i ja postanowiłem, tym bardziej, że wiedza z forum jest darmowa, to i z wdzięczności za tę wiedzę, wypada się przywitać (pomijając obowiązek wynikający z regulaminu) i podziękować, bo dzięki Wam, co u pewnej grupy sąsiadów wzbudziło zażenowanie, u innej podziw, a jeszcze u innej zazdrość , pozbyłem się wielu estetycznych defektów, które świadomie lub nieświadomie zafundowali mu w przeszłości poprzedni właściciele mojego samochodu. Teraz zastanawiam się, która grupa sąsiadów przysporzyła mi najwięcej satysfakcji? Choć, jeśli chodzi o satysfakcję, posiadając leciwy samochód wyglądający lepiej od większości nowych, to jednak największą mam ja. I to dzięki Wam i temu Forum Dziękuję. 3
Detailing ze sztuką Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia Dzień dobry wszystkim... Witam 1
zlkwow Opublikowano Czwartek o 17:20 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 17:20 Cześć wszystkim. Pozdrawiam 1
Pedro Opublikowano 19 godzin temu Zgłoś Opublikowano 19 godzin temu Witam serdecznie w Nowym Roku wszystkich Forumowiczów
Rekomendowane odpowiedzi