StanDL Opublikowano 17 Listopada Zgłoś Opublikowano 17 Listopada Cześć Wszystkim, Przeglądam forum już od jakiegoś czasu i przyszedł czas wreszcie się zalogować. Auto kosmetyką interesuję się mniej więcej od 10 lat ale tylko hobbystycznie. Pozdrawiam 1
Belzebub Opublikowano 19 Listopada Zgłoś Opublikowano 19 Listopada Witam wszystkich, fajnie dołączyć do społeczności osób interesujących się detailingiem. 3
prym94 Opublikowano 24 Listopada Zgłoś Opublikowano 24 Listopada Witam wszystkich, dołączyłem ponieważ widzę masę przydatnych i fajnych informacji:) pozdrawiam 2
BigW Opublikowano 3 Grudnia Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia Dzień dobry wszystkim. Pozdrawiam z Łochowic gdzie na co dzień dopieszczam mojego Sportage. 3
kiciek Opublikowano Piątek o 22:32 Zgłoś Opublikowano Piątek o 22:32 Cześć. Witam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
mojito Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Cześć Witam się z Wami jako nowy użytkownik. Z detailingiem kiedyś związany zawodowo, dziś już tylko hobbystycznie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi