wiktoras Opublikowano 19 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Witam serdecznie wszystkich jestem tutaj młodym adeptem car detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszu Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Witam wszystkich liczę, że znajdę tutaj dużo cennej wiedzy a może przy okazji i ja kogoś poratuję radą. W detailingu jestem już przeszło 7 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipoo Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Witam szanowne towarzystwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejL Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Cześć, dzień dobry ! Po 2ch latach czytania, postanowiłem wreszcie się ogarnąć i dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Otto Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Cześć wszystkim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VakluLogan Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Witam wszystkich, ja dopiero początkujący w temacie ale mam nadzieję się wiele nauczyć i dowiedzieć od innych forumowiczów, wiedzy nigdy za wiele, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystusek Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Witam wszystkich. Już trochę wiedzy wyciągnąłem z tego forum bez konta, teraz przyszedł czas się zarejestrować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakrit Opublikowano 30 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Witam serdecznie, w detailingu pojawiłem się nieco nieoczekiwanie ale temat wciągnął mnie tak, że to moja pasja mimo bycia początkującym, chętnie poszerzam wiedzę, testuję i szukam nowych rozwiązań. Pozdrowienia z nad morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwiazdoor Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Witam! Czasem coś tam działam w temacie kosmetyki swoich samochodów, potrzebuję zrobić kilka nowych rzeczy, których wcześniej nie robiłem dlatego też znalazłem się tutaj by poszerzyć swoją wiedzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu13 Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Witam wszystkich Widziałem na forum wiele świetnych relacji z przeprowadzonych prac detailingowych i sam niedługo biorę się do pracy. Sam również zamierzam wrzucać relacje z moich prac detailingowych. Dzięki za przyjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user13 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Witam wszystkich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.sienkiewicz91 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Witam wszystkich zgromadzonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SayperCK Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Cześć. Trochę tu już jestem i czytam. Pora się przywitać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Witam.Po paru min .czytania coś mnie tknęło aby założyć konto . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMPlay Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Siemka Kosmetyką samochodów zajmuje sie hobbystycznie od paru lat, ale niebawem chce zacząć to robić zawodowo wiec mam nadzieje, że będę mogł przekazać jakąś wiedze forumowiczą i wiele tez się naucze Moja furka niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest44i4 Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Cześć Kupiłem nowe auto i chcę poznać techniki detailingowe aby wykonywać je samemu. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AiXe Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technopierdoła Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Witam serdecznie, czytam, nabywam wiedzę teoretyczną a teraz przychodzi czas na zadawanie pytań 🥹 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MC775 Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Witam, detailingiem hobbystycznie zajmuję się ponad 10 lat, na pewno będę mógł rozszerzyć swoją wiedzę na forum a być może także komuś pomóc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek.S Opublikowano 12 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino93 Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Witam. Nazywam się Marcin pochodzę z Częstochowy mam 29 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 @fenomen4detailing Pomyśl o rabatach dla forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsDrift Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Cześć i czołem Apc z rosołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaszak Opublikowano 7 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Hej, Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coove Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Powitać! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi