Syrio Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Dzień dobry wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dynielovsky Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Witojcie, forum śledzę od niedawna, dopiero wchodzę w rodzinę detailerów Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piti Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Siemka! Dzięki, że mogę korzystać z forum. Będę dużo pytać, bo przede mną lista zakupów i kupa samochodów znajomych i rodziny do ogarnięcia w zamian za walutę Watykańską :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terracan Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Cześć wszystkim! Jestem raczej amatorem lubiącym samochody i dłubanie przy nich, więc chętnie posiedzę na forum, popytam i liczę, że dowiem się dużo przydatnych rzeczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil@kisho-poland.com Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Witam, wszystkich pasjonatów pięknych aut. Pozdrawiam, Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Cześć. Na forum trafiłem jakiś czas temu szukając porad jak prawidłowo dbać o stan mojego samochodu i o samochody moich bliskich. Mam nadzieję, że z waszą pomocą uda mi się zdobyć potrzebną wiedzę i poznać bliżej temat auto detailingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T2Maciek Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Cześć wszystkim! Jestem nowy Lubię detaling kiedyś działałem parę lat w "branży" amatorsko szykując fury na komisie szybkie pranko polerka plakowanie i następny. Chciałbym wrócić do tego bardziej profesjonalnie mam wiele pytań, bądźcie wyrozumiali. Super forum sporo nowości, może czegoś się nauczę pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin GTLux Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Witam, od niedawna zajmuję się tematem, narazie prowadzę działalność związaną z wnętrzami, ale chcę się rozwijać i myślę, że to forum mi w tym pomoże ! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forteller Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Cześć, Wpadłem zapytać o rady dotyczące mojego samochodu, lecz myślę że będę zaglądał częściej, ponieważ lubię pracować przy samochodzie i dużo satysfakcji daje mi doprowadzanie go do czystości. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xandar Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Witam Panowie Mam kilkuletnie doświadczenie w detailingu gdyż pracowałem w tej branży natomiast obecnie planuję rozkręcić coś swojego w tym kierunku. Chciałbym zacząć przygode od usuwania wgnieceń planuję szkolenie z tego zakresu i po nabraniu odpowiedniej wprawy zacząć na całego z full servisem Obecnie w branży nie pracuję więc odświeżam temat i ślędzę co nowego w trawie piszczy. Pozdrawiam wszystkich którzy kochają samochody i mają tak jak ja pozytywnie zamieszane w czaszce na temat ich czystości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itam999 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Cześć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Car-Lux autodetailing Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Witam serdecznie! Od ok 6 lat siedzę w branży. Razem z moim wspólnikiem prowadzimy studio pielęgnacji samochodów Car Lux w Gdańsku. Parę miesięcy temu otworzyliśmy sklep z kosmetykami samochodowymi. W wolnym czasie postaram się z wami wymieniać doświadczeniem. W razie potrzeby służę pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek1960 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Witam . Postaram się aktywnie uczestniczyć w życiu forum. Obiecuję najpierw szukać a potem dopiero pytać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgcw Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Cześć wszystkim Ciekawe forum więc i konto założone :) Do zobaczenia w dyskusjach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu320 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Cześć Wszystkim ! Forum znam już dużo dłużej jednak dopiero teraz założone swoje konto. Od 6lat w branży od 4lat swoja firma. Teraz otwieram kolejne studio. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivilaxx Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Witam, jestem Daniel. Tematem detailingu interesuje się od dłuższego czasu, zarejestrowałem się na forum aby pogłębiać swoją wiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vagman Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Cześć wszystkim. Jestem Sebastian, jak chodzi o detailing to raczej zemnie amator. Mam nadzieję że dzięki wam czegoś się nauczę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_wgw Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Cześć Wszystkim, forum śledzę od jakiegoś czasu, i wiele rzeczy dzięki Wam się dowiedziałem. Detailing amatorsko, z pasji do motoryzacji, ale ostatnio zaczął mi sprawiać coraz większą frajdę dlatego postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
necrosinner Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Witam Wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_kowal Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetailingAcademy Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 #pierwszaAkademiaDetailingu wita wszystkich użytkowników forum 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adite Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Witam wszystkich serdecznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo744 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Siemaneczko wszystkim ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Witam Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freso Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Witam i ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi