inmar Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Chciałbym się przywitać jako inmar z swoją Insignią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girldetailing Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Cześć, chciałabym się przywitać jako Girldetailing ze swoją Celicą:) Mam nadzieję, że jest tutaj więcej miłośniczek detailingi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerkos Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Witam wszystkich, mam nadzieję się tutaj wiele nauczyć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baldini Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Hejka, witam wszystkich lubiących zadbane autka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesio24 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Cześć wszystkim użytkownikom forum. :) Zaczynam przygodę z detailingiem i mam nadzieję sporo się nauczyć tu na forum. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawwweel Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Siema witam! Pawel, 25 lat zaczynam powoli zaglebiac sie w auto detailing Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubica_66 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Witam. Chciałbym mieć w końcu czyste auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haroford Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Witajcie jestem świeżak w autodetaling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maateusz Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Cześć! Pozdrowienia z Pszczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paki112 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Siemanko wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B90 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Witam wszystkich ! Przeglądam forum już od dawna, dzisiaj dołączam do grupy legalnych użytkowników chętnie podzielę sie swoimi doświadczeniami ale również z chęcią nauczę się czegoś od weteranów. Pozdrowionka z Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsaju Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Witam wszystkich bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARBED Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Witam wszystkich. Właśnie zaczynam swoją przygodę z autodetailingiem . Pozdro 600V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 witajcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermes Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Siema! Dojrzałem do tego, by zainteresować się detailingiem. Już kilka specyfików do mnie leci. Pozdrawiam z Krakowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1994 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Witam wszystkich Mój cel, to zdobycie wiedzy z autodetailingu i otwarcie małej działalności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomektr Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlabs Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Hej Mam na imię Mariusz, jestem z Krakowa, mam Forda S-Maxa i dzięki Waszemu forum nauczyłem się bardzo wiele - czytałem bez rejestracji bo jest tutaj tyle wiedzy, że nawet nie ma potrzeby zakładania nowych tematów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serty Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Dzień Dobry, kłaniam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Dzień Dobry Wieczór wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymeon Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Cześć, jestem Szymon, i zarejestrowałem się, ponieważ z zazdrością patrzę na wygłaskane i błyszczące auta, i smutek mnie ogarnia jak widzę ile mojemu brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrys20 Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Witam wszystkich. Właśnie zaczynam swoją przygodę z autodetailingiem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_g_92@o2.pl Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Witam. Jestem Piotr. Chciałabym trochę zająć się kosmetyką aut. Auta na których będę się uczył detalingu to GOLF4,PASSAT B6 OPEL ASTRA 2, MERCEDES ORAZ TOURAN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn4Q Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Na początek niewiele mam do powiedzenia to się chociaż przywitam Dopiero zaczynam interesować się tematyką i poszukuję co tu na początek kupić Ps. Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zehell Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Witam, od jakiegoś czasu przeglądam forum na podstawie wiedzy zebranej już udało mi się odświeżyć moje dwa szczury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi