zielkq Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Dzień dobry wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zappa Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Hej. Jestem Marcin z Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cony Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Witam, czas prawidłowo zadbać o auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajduk Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Witam wszystkich użytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mackowy90 Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Czołem forumowicze Czas się zarejestrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam89 Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Jestem Adam z Gdańska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Cześć wszystkim ;) mam na imię Łukasz, zarejestrowałem się na forum aby jeszcze lepiej zadbać o swoje autko i motocykl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matigie Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Witam wszystkich serdecznie, mam na imię Mateusz Jestem świeży w dziedzinie kosmetyki aut, ale mam nadzieję, że uzyskam tutaj wiele cennych porad Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpako99 Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Cześć wszystkim :-) Z jednej strony cieszę się, że tu trafiłem bo moje auto coraz lepiej wygląda. Z drugiej strony mój portfel na tym cierpi :-) Ale nie żałuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiak78 Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Siemanko, nowy detailer wita się z wami. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Next18 Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaFaL Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Witam Wszytkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew59 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Witam wszystkich. Mieszkam w Szwecji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riquel Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Cześć wszystkim! Jestem młodym początkującym zapaleńcem autodetailingu Mam nadzieję, że się przydam i czegoś nowego dowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert80 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macc Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Witam Państwa! Jestem nowy na forum, ale sporo wcześniej u Was siedziałem i czytałem . Wczoraj przyszły mi kosmetyki i niedługo zaczynam robotę.. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipers Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Witam! Forum obserwuje już od dłuższego czasu, ale dopiero teraz postanowiłem się z Wami przywitać. Swoją przygodę z autodetailingiem rozpoczynam na swojej Hondzie Civic. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kusi Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykk97 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Witam wszystkich. Właśnie zaczynam swoją przygodę z autodetailingiem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amatordetailingu Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SYR Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Witam Wszystkich. Pozdrowienia z Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdang Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 cześć jestem Bogdan i jestem automaniakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr87 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Cześć wszystkim !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavvelgG Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raamboo Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Witam wszystkich. Jako, że lubię dbać o auto to zarejestrowałem się na Waszym forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi