kis_s Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Siemano, ja i moje BMW trafiliśmy tutaj aby dbać o dobro autka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamer Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Witam wszystkich. Od kilku lat bawię się w weekendy hobbistycznie w detailing. Przykładowa moja zabawa z Vectrą kolegi, która służyła jako auto na dowóz dzieci do szkoły i na budowę domu. Do tej pory chyba najtrudniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadamus Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Siema Wam ! Jestem Adam i jestem tu nowy . Szukam przydatnych info . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowloonwax Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Siemanko. nick kowloonwax został mi nadany chyba juz w podstawowce i dopiero przy rejestracji tutaj dotarło do mnie że woskowanie to moje przeznaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabik Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Siemanko wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjez Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Cześć.wstąpiłem, żeby dobrać jakieś kosmetyki. pytania w odpowiednim wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bdev Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomHC Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Witam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elimi_mati Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Siemankooo Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid99 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Witam 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bera Zakopane Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Zakopane Wita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reggy Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Siemanko jestem Reggy. Pozdrawiam Forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilfast Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Cześć wszystkim Jestem tutaj, bo chce się zająć wnętrzem mojego autka. Z zewnątrz nie mam problemów i się na tym trochę znam ale wnętrze to dla mnie inna bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal18 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 W dniu 23.01.2018 o 18:59, tomek96 napisał: Cześć wszystkim. Właśnie zaczynam swoją przygodę z detailingiem, forum na pewno mi w tym pomoże Polecam markę Honey Combination, nowa, ale skuteczna marka. dobre produkty, które dają super efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maskun Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Cześć Wam. Od lat jestem wielkim fanem detailingu i w końcu założyłem konto. Koemetykaaut jest moją stałą bazą wiedzy i cieszę się że będe mógł podzielić się moją wiedzą jak i zapytać o różne sprawy związane z naszymi zainteresowaniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter80 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Cześć Wszystkim.Od dłuzszego czasu juz obserwuje forum.Bardzo cenne źródło wiedzy detailingowej.Jak tylko się zrobi cieplej weekendy będę miał zajęte😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groby Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal74 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Witam. Jestem nowym na tym forum. Szkoda ze z fb nie jestescie powiązani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikos95 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperris Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Cześć miło dołączyć do waszego forum. Mam nadzieję że się tu wiele nauczę i będę mógł się pochwalić tym w przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chelchow Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericsson Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Cześć wszystkim forumowiczom, lubiącym porządnie doczyścić swoje sprzęty Mam w bliskiej perspektywie wystartowanie z małą działalnością w branży - więc liczę na to, że z Waszą pomocą uda mi się zebrać niezbędną wiedzę, wysłuchać opinii a w przyszłości także powymieniać doświadczeniami i na wzajem sobie pomagać w rozwoju i ulepszaniu umiejętności Wszystkiego dobrego, e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristos Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Serdecznie witam wszystkich dziś mój pierwszy dzień na forum!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michall509 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Cześć! Witam serdecznie wszystkich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi