Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Na forum już 2 lata temu byłem zarejestrowany ale gdzieś login uciekł. Wracam po jakimś czasie znów do przygody zwanej detalingiem. W szcegolnosci w chwili obecnej koncentruje się na wnętrzach pojazdów z racji braku garażu z zewnątrz tylko podstawowe zabiegi są mi znane i przetestowane. Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć wszystkim,

forum przeglądam już od dłuższego czasu, chwilę temu się zarejestrowałem, więc wypadałoby się w końcu przywitać :)

Pozdrawiam !

Opublikowano

Hej!

Forum przeglądam od dobrych kilku tygodni i teraz nadszedł czas na założenie konta. :)

Powoli kompletuję zestawik do regeneracji mojej granatowej Megane I PH2 z 2002.

Pozdrawiam wszystkich :)

Opublikowano

Cześć cześć, po długim lurkowaniu w końcu zakładam konto - zaczyna się sezon, i można w końcu coś pogrzebać :) Przychodzę po wiedzę, bo kolor niewdzięczny, i warunki ograniczone...

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Znalazłem to forum bo wybieram z szwagrem Odkurzać piorący a tu jest spoko 50 stronicowa dyskusja:)

Opublikowano

Witam kolegów i koleżanki. Przybywam pewnie jak większość z porysowanym autem i próbą odratowania go.

Zostanę na dłużej gdyż tego roku mam zamiar nieco odmłodzić bryczkę i choć trochę przywrócić jej blask z dawnych lat.

Opublikowano

Hej, wszystkim

wpadłem na forum bo mam kilka prywatnych samochodów do polerki i w związku z tym kilka pytań do Was :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich. Forum już przeglądam jakiś czas, czekam aż dojdą wszystkie materiały do pracy. :D:D:D

Niedługo podzielę się zestawem, który skompletowałem dzięki Waszej nieocenionej wiedzy <3, stricte dla początkującego, z budżetem 2tyś zł- kompletna chemia plus polerka oświetlenie itp. (garaż)

W związku z tym, że uzyskałem sporo ciekawych informacji, jak ktoś potrzebuje części samochodowych (głownie blacharskich) do samochodów 12+ śmiało pisać, zrobię dobrą cenę dla forumowiczów :-]:-]:-]

Opublikowano

Witam wszystkich.

Dopieszczać samochód lubię, ale dopiero teraz chcę się za to zabrać na poważnie z użyciem dobrych środków i pomocą doświadczonych użytkowników tego forum. Pozdrawiam :-) !

Opublikowano

Witajcie,

Dziś kompletuje zamówienie i lecę z tematem odszczurzania swojego wozu. :D Po około 2 latach siedzenia na forum myślę, że pora zacząć. :kox:

Opublikowano

Witam! Mam nadzieję, że dzięki tej kopalni wiedzy i mojej ciężkiej pracy przy aucie, będzie się ono prezentować jak milion dolarów :acute: pozdrawiam!