soutth Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witam. Chcę poprawnie dbać o swoj samochod i mysle ze mi pomozecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minderek Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witam i pozdrawiam wszystkich !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anchmu Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witam Sporo tutaj inforacji znalazłem więc postanowiłem się zarejestrować i znaleźć jeszcze więcej. pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xrey79 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Cześć wszystkim maniakom, Forum przeglądam sobie od pewnego czasu i drobnymi kroczkami składam swój skromny zestaw do detailingu, Zaczęło się od mikrofibry do osuszania Pozdrawiam, Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filok Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witam serdecznie i pozdrawiam Wszystkich !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitchfork Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Witam wszystkich maniaków detailingu. Przeglądam to forum od kilku tygodni, więc przyszła pora na rejestrację. Pierwsze kosmetyki już płyną statkiem do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
login_87 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Witam, Niedawno zmieniłem samochód i chcę o niego zadbać. Mam nadzieję, że zjadę tutaj odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris89185 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiankalisz Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Szanowni Państwo Witam w tych stronach świata. Na dzień dobry proszę was o napisanie mi wszystkiego co związane z auto detailingiem od podstaw po zaawansowane studio . Co potrzeba do uruchomienia przy domowego studia posiadając garaż/hale. Tu na forum czy prv. Z góry dziękuję za uprzejmość forumowi czy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczu Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Witam.mam na imię Dawid, moje zainteresowania to pewnie jak większości motoryzacja Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzol Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Witam. Mam zamiar kupić odkurzacz piorący więc tu jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyau1 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublus Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 WItam wszystkich. Lubię czyste auta , dlatego zawitałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coza Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Witam wszystkich. Nazywam się Maciek. Na forum trafiłem w poszukiwaniu opinii na temat myjek ciśnieniowych domowego użytku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panaas Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Witam Wszystkich Nazywam się Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Drath Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Witajcie, krótko się przywitam i do zobaczenia na forum. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piospi Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Witam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_sti Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 witam wszystkich serdecznie, jestem tu nie bez powodu, chciałbym zająć się wyglądem swojego autka. przy pomocy waszej wiedzy i mojej pracy powinny być widoczne efekty. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Witam Panowie , Potrzebuję pomocy w usunięciu hologramów z mojego samochodu , czy możecie poradzić kogoś kto sobie z tym poradzi w okolicach Kielc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damien2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Witam wszystkich, dopiero zaczynam zgłębiać tajniki kosmetyki samochodu więc będę bazował na Waszym doświadczeniu Pozdrawiam z małopolski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enerv Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Witam. Adam, lat 23 - Poznań. Programista, pasjonat amator detailingu. Zamierzam poszerzyć swoją wiedzę na temat kosmetyki aut właśnie z tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omenariusz Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Witam Dawno tu zaglądałem ale dopiero teraz stwierdziłem że pora się przywitać. Mam nadzieje że znajde tu odpowiedzi na nurtujące mnie pytania:) Jestem amatorem i chciałbym zadbać o lakier mojego auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal87 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz987 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi