Hawk89 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Witam wszystkich. W zeszłym roku zakupiłem pierwszy samochód. Do tej pory jedynie wydawałem kilka złotych na myjni bezdotykowej raz w miesiącu, ale zamierzam zacząć dbać o lakier (i nie tylko) trochę lepiej. Myślę, że tutaj jest odpowiednie miejsce żeby uzyskać pomoc w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoszka88 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrg10 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajer151 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag-mat AutoDetailing Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Witam wszystkich maniaków czystości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadzka Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Witam Wszystkich i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_325i Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Witam! Zaczynam przygodę z detailingiem mam nadzieję na najlepszym forum internetowym przeznaczonym do tego typu działań! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekgraba Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Witajcie koleżanki i koledzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoski Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Witajcie Koledzy i Koleżanki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidorka7 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Witam wszystkich ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LakiernictwoMoto. Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin929 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Witam Marcin woj śląskie Zajmuje się spawalnictwem i polerowaniem wibracyjnym Na forum zarejestrowałem się zeby dowiedzieć się też jak dbać o swojego klasyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadid Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luc4s Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Witam Wszystich!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ribs Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyC Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Witajcie! Bardzo dobre kompendium wiedzy z zakresu detailingu. Zarejestrowałem się po długim czasie, jestem początkujący jeżeli chodzi o korektę lakieru, czy czyszczenie wnętrza auta, zajmuje się tym tylko hobbystycznie, mimo to jestem bardzo wdzięczny za przekazana wiedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AriFabia110 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Cześć wszystkim. Zaczynam przygodę z moim pierwszym nowym autem jak i detailingiem. Mam nadzieję, że znajdę tu sporo ciekawostek jak i sam doradzę co nieco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gołdziarz Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Witam, Pozdrawiam całą Ekipe!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombel Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Witam, Zarejestrowałem się po raz drugi na forum po paru latach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikczecho Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Witam wszystkich serdecznie. Po kilku miesiącach czytania postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0m4d Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demol Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonWRCe Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quickdetailer.pl Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagoona Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Obserwuję forum już dłuższy czas, zarejestrowałam się też już trochę temu, ale w sumie nigdy jeszcze się nie przywitałam. Także dzień dobry wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi