KrecikTurbo Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGDA Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Cześć. Dawid z Gdańska. Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deros Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus2016 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black_w203 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Szymon, Poznań, Mercedes W203CL - cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B.D.O. Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Witajcie, jestem tu nowy:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubxxx Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Witam wszystkich (Pozdravujem Vas zo Slovenska) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipszolek Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Witam jestem z zawodu 5 letnim lakiernikiem z Cieszyna mam nadzieję że dużo dowiem się na temat kosmetyki samochodowej ,Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orcio Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Witam Nie lubię aut powierzać komuś więc muszę poszerzać wiedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalhicz Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Witam wszystkich serdecznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiierzak Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacmak94 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Cześć wszystkim ! Nowy nick nowe przywitanie Dawno mnie tu nie było.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Witam wszystkich forumowiczów Przygodę z Car Detailingiem zacząłem od kwietnia 2016 roku. Mam nadzieję, że będzie nam się wspólnie miło współpracować. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
testo_detailer Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Witam, zaczynając w maju 2015r nie wiedziałem że po prostu będzie moim najbardziej czasochłonnym hoby W miarę możliwości postaram się udzielać i dzielić doświadczeniami, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MkD Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Serdecznie witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Folley Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Serdecznie witam o myjnie pytam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autototom Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Dobry wieczor, zawitalem w szeregach, zatem witam i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackjackuss Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocb Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrinho Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolo Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Cześć, zaczynam przygodę z Car Detailingiem. Na co dzień sprzedaje elektronarzędzia profesjonalne mi. myjki ciśnieniowe, odkurzacze, polerki i inne. Gdybym mógł komuś z forum pomóc zapraszam śmiało Bartollo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batinta Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Witam mobilków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloSc Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Witam Szanownych Kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadshot Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujekZin Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Witam wszystkich motomaniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi