Haq91 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyKaira Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam Was! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CheZ96 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam wszystkim, Od jakiegos czasu zaczalem sie interesowac kosmetyka aut. Mam nadzieje,ze moja obecnosc na forum poszerzy moja wiedze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novak12 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam! mam na imię Michał jestem nowy na forum,kosmetyką i detailingiem zajmuję się ok 1,5 roku i postanowiłem że otworze studio detailingu w swojej okolicy,stąd jestem tutaj i mam nadzieję ze mi pomożecie w razie pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aMas Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Powitał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifa Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Siema ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam wszystkich nowych i dodam tylko, że została ostatnia sztuka kalendarza KA 2017 oraz zachęcam do zakupu naklejek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen16 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 witam na Forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santiago20 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiandetailing Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Witam Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoMeK Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Siemsia Przyszedł czas na pierwszy własny samochód także musi się dobrze prezentować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian NL Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Czesc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ1497604996 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Witam wszystkich , zarejestrowałem się na forum jakiś czas temu , a dziśaj chce z wami wszystkimi sie przywitać ! POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyymoon Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Witam wszystkich 022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kłysu Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 hej! zaczynamy przygodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nextvit Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Gitara Siema Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfa47 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Gitara Siema Witam wszystkich A do czego ta Gitara Siema ? Moi kumple, ja jak i wiekszosc juz spoleczenstwa nazywaja nie....banymi mózgowo tych którzy uzywają tego "określenia" - oczywiście bez obrazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej8612 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Siemano. Chce zrobić lakier na lustro, pomożenie mi dobrać odpowiednie kosmetyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemings Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Przyszedł czas na rejestrację. Pozdrawiam wszystkich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DKN Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Witam forumowiczów. Po kilku dniach biernego przeglądania nadszedł czas na zalegalizowanie działalności na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imejl Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Siema!. Wpadłem tutaj, bo mam zamiar zajmować się detalingiem profesjonalnie. Wierzę że informacje i forumowicze okażą sie bardzo pomocni. Pozdrawiam. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotek900 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Cześć. Marcin z Małopolski z tej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electr Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Witam wszystkich! po kilku miesiącach lektury forum nadszedł czas na rejestracje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz89 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Witam wszystkich.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi