AG80 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam, i pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu 35 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam Serdecznie. Na imie Krzysztof , Pozdrawiam wszystkich tu obecnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffeder Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Siemanko mam nadzieje że z waszą pomocą doprowadzę autko do perfekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemicals Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Cześć wszystkim z tej strony Mateusz, od dłuższego czasu zajmuję się detailingiem jest to moja pasja od niedawna zacząłem działać na większą skale i tworze swoje cztery kąty tzn małe fabrykę studio detailingowe. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutokosmetykaArtur Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam ma na imię Artur o 9 lat zajmuje się detailingiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nakano Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Witam wszystkich. W końcu znalazłem odpowiednie miejsce w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaysky Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam wszystkich Forum polecane przez znajomego detailera stąd moja na nim obecność ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruno30 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam Wszystkich ! Mam na imię Bogdan i z Waszą pomocą chcę zadbać o wygląd mojego auta. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fargo1980 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam wszystkich. Na imię mam Rafał. Zarejestrowałem się na forum, gdyż nowej wiedzy nigdy za wiele, oraz mam nadzieję na poznanie fajnych osób oraz nawiązanie współpracy z firmami sprzedającymi swoje kosmetyki. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam i o drogę pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvvar Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam, witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estera44 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Cześć wszystkim użytkownikom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warczyburg Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leoniasty Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan88 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam wszystkich użytkowników Zarejestrowałem się tu aby przedstawić swój problem z autem po lakierowaniu, mam nadzieję że mi pomożecie Pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufcio Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas2 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Witam wszystkich, od pewnego czasu interesuje się zagadnieniem korekty lakieru itd., zacząłem już działać w praktyce jednak nie obędzie się bez pytań ! Pozdrawiam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRC Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
texasek Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 witam wszystkich ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek_K Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Witam, elo, cześć, siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adoibels Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
counio Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfa47 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Witam witam, Zamierzam trochę się uczyć od was, jak i testować różne produkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hep Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 cześć i czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi