Motoznafca Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Witam wszystkich. Od dawna interesuję się kosmetyką samochodową. Stronę polecił mi kolega który jest użytkownikiem forum. Mam nadzieję,że dowiem się tu wielu ciekawych rzeczy oraz poznam nowe środki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartpabicz Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Kurcze, przypał! Zarejestrowałem się już dobrze 2 miesiące temu, chodzę, czytam, wiedzę chłonę, a nawet się nie przywitałem! Dziwne zaiste, zazwyczaj o tym pamiętam... Tak czy siak, witam wszystkich serdecznie i jako że najbliższą przyszłość swoją wiążę z detailingiem, zapewne często będę tutaj zaglądał Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek21 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Witam wszystkich na forum. Mam zamiar zająć się trochę bardziej kosmetyką samochodową i mam nadzieję że z waszą pomocą bedzie mi łatwiej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ral6014 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Witam! To moje ulubione miejsce w internecie. Na razie kompletuje wiedzę i zabawki. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlos1981 Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Witam wszystkich Z racji tego iż od ponad roku jestem handlowcem u producenta chemii samochodowej i mimo woli muszę być na bieżąco z myciem aut to jednak sam autodetaling bardzo mnie zainteresował i mam zamiar zgłębiać swoją słabą wiedzę w tym zakresie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwróbel Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Witam, auto detalingiem zacząłem się interesować odkąd odrestaurowałem swoje Golfa MK1, wiem ze to forum pozwoli mi utrzymać lakier i całą resztę własnego auta w stanie idealnym, a w późniejszym czasie uda się przenieść wiedze na inne samochody . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowak84 Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Cześć! Jestem Andrzej, zajmuję się handlem samochodami. Na forum zarejestrowałem się, aby uzyskać porady dotyczące detailingu tak, żeby moje auta były zawsze czyste i pachnące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salomon12 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Cześć jestem Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniol1986 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Cześć jestem Anioł - witam wszystkich wariatów serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charezmatyczny86 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam! Swoją historię z detalingiem dopiero zaczynam, więc forum jest idealnym miejscem dla takie kogoś jak ja . Dziękuję za przyjęcie i mam nadzieję że dzięki Waszej wiedzy i pomocy mój samochód będzie sę świecił jak psu jaja na wiosn Pozdrawiam Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Cześć Wszystkim powoli zaczynam swoją przygodę z autodetalingiem, mam nadzieję, że forum dość dobrze mnie do tego przygotuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymekBOB Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 cześć! jestem szymek, mam nadzieję na powiększenie zasobów wiedzy związanej z detailingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi1210 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Witam wszystkich forumowiczów.Adi-Ściana Wschodnia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4detailing Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Cześć ! Jestem Marcin, prowadzę sklep z kosmetykami do autodetailingu w Częstochowie oraz w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_demolka Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem Kuba i dzięki forum moja Gwiazdka błyszczy jak nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarqo89 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum!! planuję otworzyć firmę autodetailingową a ta strona jest istną kopalnią wiedzy na ten temat. Mam nadzieję że pomożecie mi stawiać pierwsze kroki? pozdrawiam JAREK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saab1xx Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Witam wszystkich pasjonatów auto-detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-wraps.pl Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Część mam na imię Łukasz i oklejam pojazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajewskipawel91 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Witam. Wzięło mnie na zgłębienie tematu auto detalingu. Na długie zimowe wieczory przyda się szerokie spektrum forumowej lektury. Pozdrawiam Paweł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolim Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamil Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Witam Serdecznie. Na imie mam Marcin. Chce zaczac uzywac sprzetu elektrycznego przy kosmetyce auta. Zeby nie zrobic czegos glupiego, postanowilem zaczerpnac wiedzy, od bardziej doswiadczonych. Pozdrawiam wszystkich miloscnikow blyszczacego lakieru :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof80 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów i pasjonatów autodetalingu. mam nadzieje że wiele będę mógł się od Was nauczyć w kwestii pielęgnacji autka, ponieważ sam jest zapalonym autodetalingowcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palik86 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Witam wszystkich i dziekuje uzytkownikom forum za nieskonczone poklady informacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeyJey Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam wszystkich. Zarejestrowałem się na forum w celu nawiązania kontaktu z kimś kto pomoże mi wyczyścić skórę w moim samochodzie (anilina). Pozdrawiam KJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi