Mcvs Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Witam wszystkich. Mam na imie Maciej I prowadze w UK wlasna firme valeting & detailing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satanista Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Siemano! Mam na imie Damian. Postanowilem zalozyc tutaj konto, bo to w sumie fajna sprawa poudzielac sie na forum o detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Witam Moja choroba jak nazywa to moja dziewczyna (czytaj zarażenia się detalingiem ) zaczęła się od zakupy auta z bardzo wymagającym lub źle zabezpieczonym lakierem. Zacząłem przeglądać internet trafiłem na bloga i się zaczęło pierwsze zakupy dwa wiadra, fajny efekt nagle skończyło sie w blogu było za mało informacji więc zaczęłam szukać i trafiłem na forum i czytając już wiem że popełniłem błąd w zakupach ale nic po czytaniu dalszym stwierdziłem że mój samochód jest cały malowany, morka itp. Mam nadzieję że z mocą tego forum i mojego skromnego portfela doprowadzę go do zadawalającego stanu [VICTORY HAND][sMILING FACE WITH OPEN MOUTH] Pozdrawiam [RAISED HAND] Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smilidon Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Cześć Chcę opanować sztukę detalingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodziobsz Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Witam. Na imię mi Bartek, złapałem bakcyla na autodetailing już jakiś czas temu ale dopiero teraz zacząłem wszystko składać i mam nadzieję na trochę pomocy z waszej strony bo u mnie to narazie sporo teori tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komandorus Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Witam witam wszystkich mam na imię Marcin. Mój bakcyl zaczął się od mojego poprzedniego szefa który ma myjnie samochodową. Jeśli ktoś by potrzebował pracownika z okolic Wyszkowa to proszę się odzywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulis Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Siemanko wszystkim. Jestem Dawid, pochodzę z Jarocina WLKP. Na autodetaling załapałem bakcyla od mojego kumpla herusek14, który przedstawiał kilka razy wam swoje projekty - w tym jeden mojego auta, kilka lat temu A4 B5. Zamiast oddawać komuś auto, na autodetaling, postanowiłem sam się czegoś nauczyć i działać sam dla siebie, mimo że kobieta może nie raz strzelać fochy Miłego dnia wszystkim!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--Arkadia-- Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Witam wszystkich i pozdrawiam z Bydgoszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faja Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Witam, rozpoczynam swoją przygodę z autodetaling , zacząłem się tym interesować przez tragiczny stan auta moich rodziców co mnie bardzo denerwuje, a przy okazji chciałbym doprowadzić moje cacko do jak najlepszego stanu. Mam dwie bryki w słabym stanie więc mam na czym się uczyć mam nadzieję, że pomożecie mi tutaj wybrać odpowiedni staff na początek. Czytałem kilka dni na ten temat i coś tam wybrałem - zobaczymy czy dobrze czy źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukier Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Cześć Postanowiłem poszerzyć swoją wiedzę o detailingu, a to forum uznałem za najlepsze do tego miejsce. Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haer Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Dobry wieczór, Mam na imię Radek i bardzo mi miło, że mogę do Was dołączyć. Czytuję forum od jakiegoś czasu i niewątpliwie jest ono kopalnią wiedzy. Mój pojazd to jakże oryginalny i niespotykany VW Passat B5. A tak już zupełnie bez ironizowania to będę dokładał wszelkich starań, by wyróżnić go z grona typowców Ślubuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FadMaker Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Cześć wszystkim! Mam na imię Marcin, pochodzę z zachodniej części Dolnego Śląska, w amatorski auto i moto detailing bawię się już od jakiegoś czasu, forum to jednak jest prawdziwą skarbnicą wiedzy w tym temacie, z której od jakiegoś czasu bardzo chętnie korzystam, podpatrując przy tym jak to robią inni. Chwała wszystkim detailerom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ig2205 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Witam wszystkich na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmietek Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Witam wszystkich Forumowiczów. Nastała chwila, kiedy już nie wystarcza czytanie forum. Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiTerrorysta Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Witam serdecznie wszystkich. Tak jak prawie każdy użytkownik tego forum przybywam tutaj żeby zacząć swoją przygodę z detailingiem oraz pochwalić się wynikami swojej pracy jak takowe będą Pozdrawiam, Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///MPower Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Witam. Na forum KA jestem już od dłuższego czasu, więc przyszła i pora żeby się zarejestrować. Ot i jestem! Pozdrawiam wszystkich fanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor1301 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Witam wszystkich forumowiczy i pozdrawiam z Lublińca (woj. Śląskie) Od niedawna czytam to forum i mam nadzieję że z Waszą pomocą dowiem się czegoś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew1987 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Witam wszystkich serdecznie Andrzej z tej strony. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcik82 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 hej mam na imie Artur witam wszystkich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirabel Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brow Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam wszystkich, mam na imię Artur, a pochodzę z Tarnowskich Gór. Forum już od dłuższego czasu służy dla mnie jako mała encyklopedia, no i w końcu przyszła pora na rejestrację Detailingiem zacząłem się interesować przez dodatkową pracę jako pomoc na małej myjni. Teraz mnie w końcu naszło na porządne ogarnięcie własnej małej rakiety Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzieiro Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam wszystkich serdecznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotskl Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam mam nadzieje ze wiele sie dowiem i wiele pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppeettrryykk Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Siema wszystkim zaczynam dbać o auto tak jak się powinno, a zawarte tutaj informacje na pewno mi pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snpp DeVille Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Cześć. Dopiero co się zarejestrowałem, ale forum śledzę już od jakiegoś czasu. Zakupiłem pierwszy zestaw i powolutku zaczynam chłonąć wiedzę. Pzdr, Łukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi