Skocz do zawartości

WĄTEK PRZYWITAŃ

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

Pomimo iż tyle czytam, to nawet sie nie przedstawiłem i nie przywitałem.

Teraz mówię oficjanie Witajcie

Mieszkam w Warszawie natomiast jestem z Siemiatycz. Mam niedawno zakupionego Scenica z 2001r. Dopiero zaczynam zabawę w datailing, dlatego liczę na Was wszystkich tutaj zgromadzonych na fachowe porady.

Cześć wszystkim!

forum czytam od dłuższego czasu, natomiast dopiero dzisiaj postanowiłem się zarejestrować i ujawnić ;)

Patryk, z okolic Poznania, jak chyba każdy tutaj uwielbiam czyste auta :mrgreen: natomiast z reguły jest to porządne wash & wax niż rasowy detailing ;)

aktualnie rozglądam się za odkurzaczem piorącym :)

Witam, detailingiem zajmuje się od dłuższego czasu lecz niestety amatorsko chce być prodetailerem i mam nadzieję że to forum i pozyskane tu info i tajniki mi w tym pomogą bo chęć pozyskania konkretów u mnie ogromna. Pozdrawiam i życzę smacznego jajka ;)

Witam wszystkich. Nazywam się Adam i mieszkam w Bydgoszczy. Znalazłem to forum bo już nie mogę patrzeć na auto mojej dziewczyny. Jest to Audi A6 i lakier ma w opłakanym stanie. Chce w najbliższym czasie kupić polerkę i jakiś zestaw kosmetyków na początek i zrobić porządek z Audi. W drugiej kolejności czeka mój Golf w którym lakier jest w salonowym stanie wiec jak nabiorę trochę praktyki to pomyśle o jakiejś powłoce.

Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie

Dopóki nie zacząłem zgłębiać tematu detailingu, to myślałem, że bardzo dbam o swój samochód, jednak teraz zaczynam rozumieć, że tylko mu krzywdę robiłem :/ Mam nadzieję, że dzięki pomocy szanownych użytkowników tego forum nauczę się poprawnie pielęgnować swoje wozidełko. Witam wszystkich i szacuneczek!

Witam wszystkich na forum. Auto Detailing'iem zajmuje się hobbystycznie od niedawana i mam nadzieję że z Waszą pomocą uda mi się dużo więcej na ten temat dowiedzieć. Posiadam Passata B5 FL i to będzie "pacjent" do praktyk. Pozdrawiam Grzegorz.