Marcels3 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camus Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Witajcie. Pomimo iż tyle czytam, to nawet sie nie przedstawiłem i nie przywitałem. Teraz mówię oficjanie Witajcie Mieszkam w Warszawie natomiast jestem z Siemiatycz. Mam niedawno zakupionego Scenica z 2001r. Dopiero zaczynam zabawę w datailing, dlatego liczę na Was wszystkich tutaj zgromadzonych na fachowe porady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-patrick- Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Cześć wszystkim! forum czytam od dłuższego czasu, natomiast dopiero dzisiaj postanowiłem się zarejestrować i ujawnić Patryk, z okolic Poznania, jak chyba każdy tutaj uwielbiam czyste auta natomiast z reguły jest to porządne wash & wax niż rasowy detailing aktualnie rozglądam się za odkurzaczem piorącym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekW Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
603przemek Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturps2 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterpitzi Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witam wszystkich zajawkowiczów i pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxido Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoxMullder Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalek Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sznela89 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Witam, detailingiem zajmuje się od dłuższego czasu lecz niestety amatorsko chce być prodetailerem i mam nadzieję że to forum i pozyskane tu info i tajniki mi w tym pomogą bo chęć pozyskania konkretów u mnie ogromna. Pozdrawiam i życzę smacznego jajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczek121 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Witam serdecznie wszystkich uzytkownikow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1989PL Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Wojtek z Warszawy - Passat B7 Variant Higline z 2012 r. - chętnie się tutaj czegoś nauczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdamiecki Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Witam wszystkich. Nazywam się Adam i mieszkam w Bydgoszczy. Znalazłem to forum bo już nie mogę patrzeć na auto mojej dziewczyny. Jest to Audi A6 i lakier ma w opłakanym stanie. Chce w najbliższym czasie kupić polerkę i jakiś zestaw kosmetyków na początek i zrobić porządek z Audi. W drugiej kolejności czeka mój Golf w którym lakier jest w salonowym stanie wiec jak nabiorę trochę praktyki to pomyśle o jakiejś powłoce. Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
władysław Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Dopóki nie zacząłem zgłębiać tematu detailingu, to myślałem, że bardzo dbam o swój samochód, jednak teraz zaczynam rozumieć, że tylko mu krzywdę robiłem Mam nadzieję, że dzięki pomocy szanownych użytkowników tego forum nauczę się poprawnie pielęgnować swoje wozidełko. Witam wszystkich i szacuneczek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgazmus Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Witam wszystkich! Dopiero raczkuje w temacie detailingu,ale mam nadzieje ze z wasza pomoca moja a3 8l w kolorze lz5l zacznie wygladac jak nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digger Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Witam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubq Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Witam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek257 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Witam wszystkich, od niedawna jestem posiadaczem BMW 3 E92 i chciałbym się czegoś nauczyć czytając to ciekawe forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor1301 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Witam wszystkich na forum. Auto Detailing'iem zajmuje się hobbystycznie od niedawana i mam nadzieję że z Waszą pomocą uda mi się dużo więcej na ten temat dowiedzieć. Posiadam Passata B5 FL i to będzie "pacjent" do praktyk. Pozdrawiam Grzegorz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowis Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Mam nadzieje, ze dzięki wam doprowadzę tapicerkę do stanu pierwotnego , Pozdrawiam Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avos Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 witam wszystkich forumowiczów i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek11113113221 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Witam wszystkich zapaleńców! I Wesołych Świąt przy okazji ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yabbazzz Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi