Subarak Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Witam Szanownych Forumowiczów Mam nadzieję na zdobycie wiedzy i podzielenie się swoim doświadczeniem przy rozpoczynanym projekcie nieco zaniedbanego Subaru, w którym uważam że skrywa się całkiem spory potencjał Będę na bieżąco relacjonował postępy. Liczę na wsparcie, choć wiem, że początki bywają trudne. Trzymajcie kciuki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybicki Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Witam wszystkich pasjonatów Forum przeglądam od kilku miesięcy wiec chyba już czas zostać legalnym użytkownikiem Kiedy zaczynałem bawić się kosmetyką nie sądziłem, że jest to szybko postępująca choroba zwana detailingiem A jednak! Pozdrawiam zarażonych wirusem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal3335 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Cześć jestem Michał i dopiero zaczynam przygodę z detailingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Detailing_garage Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Siema tu Krzychu, zajmuje się detailingiem amatorsko, ale mam w planach rozwój. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry-90 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Siemanko wszystkim! Jestem Kuba, detailingiem interesuje się od ok. 2 lat. Fioła na tym punkcie mam dopiero od niedawna Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hado Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Cześć, Posiadam Renault Megane Classic z 99' i jestem nowy w detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszmpower Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Siema mam na imię Łukasz detailingiem zaraził mnie znajomy, który otworzył u nas w Rudzie Śląskiej studio detailingowe #millerdetailing i oddałem mu świeżo zakupioną Beemke na woskowanie, pranie, detailing wnętrza i delikatną korekte lakieru i od tego czasu jakieś 9 miesięcy nie potrafie normalnie umyć samochodu. :-D Zebrałem już dosyć dużą ilość kosmetyków aby pielęgnować pedantycznie swoją Bawarke. Jeżdże BMW E46 COUPE 2002 rocznik w niebieskim kolorze Topasblau metalic. ;-) Pozdrawiam i licze, że dowiem sie dużo o profesjonalnej kosmetyce. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witoszcz Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Witam , mam na imię Robert . Jestem właścicielem opla vectry z 2005 roku . Planuje samemu ogarnąć autko wizualnie , zobaczymy jak mi to wyjdzie . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viva Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Witam forumowiczów, nazywam się Aleksander i jestem spod Warszawy, forum przeglądam już od jakiegoś czasu, więc w końcu przyszedł czas stać się pełnoprawnym użytkownikiem. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil xD Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipW Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witam wszystkich forumowiczow. Dzieki Wam wiem, ze nie jestem sam z swojej "chorobie" dbania o samochod Czesc wszystkim myjacym, polerujacym, woskujacym i dmuchajacym na pojazdy mechaniczne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heru83 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickel Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witam wszystkich Mam nadzieję, że z forum wyciągnę wszystkie informacje niezbędne przy dbaniu o wygląd samochodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Witam wszystkich czystomaniaków Na forum trafiłem kilka dni temu szukając sposobu na poradzenie sobie z wiecznie brudnymi szybami samochodowymi, z wiecznymi smugami itp. Obejrzałem kilka relacji z waszych prac i strasznie mnie to pochłonęło. Od tego momentu czytam, czytam i czytam forum, a dzisiaj postanowiłem założyć konto. Aktualnie jestem na etapie kompletowania swojego pierwszego zestawu - miało być tylko coś do szyb - będzie więcej Pacjenci to Astra F koloru kiwi green rok 2000, oraz Astra J koloru mahogany (piękny kolor, kiedy czysty i nowy ) rok 2011. Zacznę oczywiście od F aby nabrać wprawy Do tej pory oczywiście tylko bezdotyk i myślałem, że auto jest czyste wczoraj zrozumiałem, że to tylko coś w rodzaju lekkiego płukania. Oczekujcie moich amatorskich relacji Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkKnife Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Witam wsystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szympans14 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Witam wszystkich na forum trafiłem bo zacząłem interesować się kosmetyka aut i po par dniach czytania postanowiłem złożyć konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeviS Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Postanowiłem założyć konto tutaj na forum ponieważ można znaleźć tu wszystko na temat pielęgnacji auta. Do tej pory myślałem że jak pojadę na myjnię bezdotykową, przelecę wszystkie dostępne programy oraz po wszystkim wytre auto do sucha (nie pytajcie czym ;p) to by było na tyle i samochód jest piękny i czysty. Ale niestety nieee.... Dopiero po przeczytaniu kilkudziesięciu postów oraz zobaczenia różnych fotorelacji z auto detalingu stwierdziłem że tak naprawdę robiłem krzywdę mojemu autu ;p Postanowiłem od teraz zadbać o nie tak jak należało by to zrobić od samego początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubisiowy Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 No siemanko, wywaliłem tysiaka na polerkę i pasty od 3M a teraz się edukuję, jak ich użyć żeby za bardzo nie spartolić roboty Dobrze, że mam komorę lakierniczą i starego parcha to zawszę mogę podejść drugi raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek von Putz Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Kłaniam się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tynkaolo Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Witam Pawel z tej strony mieszkam w Irlandii chailbym się zająć auto datailingiem ale jak narazie to tylko o tym czytam pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maacul Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Uszanowanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mugol Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Witam (jednak istnieje świat po za K2 z praktikera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekmor Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Witam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maki718 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonezfso Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi