OWN Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Witam, Uzależniony od pielęgnacji swojego e46 COUPE M-PAKIET Łukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Witam wszystkich! Zanim zacząłem to już miałem obsówę kilka miesięcy (ubezpieczenia/sprawca itp problemy... Mam już parę kosmetyków i kilka dzisiaj zamówiłem, ogólnie raczej słabo i zero doświadczenia. Jak już coś będę pokazywał to przynajmniej będziecie mieli polewkę zresztą nie ma na czym -> srebrny focus ale czego się nauczę to moje! A liczę że chociaż 50% produktów, które kupiłem jest coś warta... Dlatego do zobaczenia/usłyczenia/przeczytania/iktp.... pzdr L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek1 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Witam! Chcę poszerzyć swoją skromną wiedzę na temat kosmetyków i sposobów pielęgnacji aut. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów! Adrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R90 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Witajcie, mam na imię Radek. Zarejestrowałem się, gdyż lubię jak moje auto bardzo dobrze wygląda na zewnątrz, a środku jest ład, porządek i miły zapach. Moje auto to VW Golf 4 GTI Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towar Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Czesc, jestem Sebastian i pochodzę z Elbląga, od pewnego czasu zacząłem się interesować detailingiem, chętnie zaglądam tutaj aby pogłębić swoją wiedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velLukas Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Witam wszystkich znajomych i nieznajomych ! Postanowiłem w końcu znaleźć trochę czasu i posiedzieć na forum w miarę możliwości pomóc, może przy okazji tez czegoś ciekawego się dowiedzieć. Pozdrawiam wszystkich Z pasją do przodu velLukas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaq82 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Witam. Mam na imię Sławek. To dopiero początek drogi detailingu ale myślę ze będzie ona bardzo łatwa z pomocą tego forum. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisek79nl Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 witam wszystkich pasjonatow autodetailingu mam na imie krzysiek i to moj pierwszy krok w zakresie profesjonalnego detailingu pozdro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyyk Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmendrik Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Witam wszystkich użytkowników forum kosmetykaaut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakersss93 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Siema wszystkim. Jestem Krakers i zakładam tu konto ponieważ chce dobrze zadbać o swojego mercedesa i mam nadzieje że mi w tym pomożecie ;)staż na myjni samochodowej pokazał mi że zwykła gąbka może źle wpłynąć na lakier a tego bym nie chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poka_Detailing Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Witam, Byle do lata! Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No4me Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Witam wszystkich miłośników motoryzacji. Adrian z Krakowa. Moja Przygoda z pucowaniem furek się dopiero rozpoczyna Co złego to nie ja. Mam nadzieje, że będzie sie nam dobrze współpracowało. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbul Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Cześć wszystkim. Mam zamiar zacząć przygodę z detailingiem. Robert z Łodzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawajler Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Hej witam wszystkich Dodane po 6 minutach 46 sekundach: Hej witam wszystkich!detaling to mój pomysł na biznes połączony z pasją jestem w trakcie szykowania swojego studia termin szkolenia tez juz ustalony.Tomek z Ostrowi pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuniuniu Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty_wóz Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Witam wszystkich. Pierwszy raz w życiu kupiłem nową brykę. Czas zacząć dbać o autko nieco bardziej niż tylko myjnia samoobsługowa. Trochę późno się o tym zorientowałem, czas nadrobić zaległości Pozdrowienia z Olsztyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-er19 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineko233 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Witam, przyszedł czas na rejestracje, po wielu godzinach czytania co tu się znajduje stwierdziłem że warto dołączyć do grona osób znających się na pielęgnacji aut Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachumlody Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Witam wszystkich Nazywam się Włodek i jestem z Piotrkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesp2 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Witam Wszystkich Posiadam Citroena c4 z 2007 w kolorze grafitowym., planuję go odświeżyć. Jestem w trakcie przeglądania Waszych prac i .. nieco jestem przerażony. Czytam i nadal nie wiem jakie kosmetyki wybrać. W weekend planuję wyczyścić gruntownie wnętrze. A za tydzień biorę się za karoserię. Będę wdzięczny za rady i pomoc w doborze kosmetyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek7991 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Witam Jestem posiadaczem BMW E46 330Ci, którego lakier wymaga odświeżenia. Myślę, że dzięki forum uda mi się zrealizować plan. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor wieszczu Opublikowano 14 Marca 2016 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Dobry wieczór, cześć i czołem Miło zawitać na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mini Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 I czas na moje przywitanie Na imię mam Dawid, samochód to e90 który wkrótce zasłuży sobie na odświeżenie lakieru Kolor to LE MANS BLUE Mam nadzieje ze efekty będą godne pokazania na forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dancys Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Witam forum przeglądam od dawna ale dopiero teraz pokosiłem sie zeby zostać aktywnym użytkownikiem . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi