DeepCleaner Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Witam wszystkich uzytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolsblue Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Witam wszystkich użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian9090 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autohausbmw Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Witam. U mnie jest tak....pracuje w niemczech. jestesmy posrednikiem salonow z calego miasta. Wiekszosc autohaus ow podpisalo umowe z firma w ktorej pracuje. Audi bmw volkswagen itd. Ja jako jedyny robie polerki sam. Na konto zalogowalem soe z czystej ciekawosci. Czegos na pewno sie jeszcze dowiem. Pracuje tam 3 lata. Pasty maszyny jakimi pravuje to moze kiedys jak ogarne konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
araszka Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Cześć jestem Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usio00 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenobiusz94 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wind Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Witam wszystkich entuzjastów detailingu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeFoto Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Witam wszystkich. Forum dużo poczytałem, pora zacząć się aktywnie wypowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyn3t Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Witam serdecznie ! Mam nadzieję że dzięki Wam będę odpowiednio dbał o swoją maszynę ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlekoWProszq Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Witam wszystkich serdecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scghost Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi2k4 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witam wszystkich użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gall_anonim Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Cześć wszystkim, dobrze wiedzieć, że jest takie forum, gdzie można wymienić się doświadczeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major2000 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Witam, wszystkich bardzo serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADEq Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek7155 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Witam wszystkich użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qristof Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Witam wszystkich Jestem laikiem w dziedzinie autodetailingu. Przybyłem tu po wiedzę, i nie zawaham się ją zdobyć. Z czasem może nawet uda mnie się tej magi trochę użyć. Pozdrawiam forumowiczów Kris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Costa de sol2 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Witam wszystkich użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Sky Walker Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plusek Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Witam drogich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike93 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 witam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atiger Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Cześć, witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panmireczek Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Witam wszytskich zmotoryzowanych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfon91 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi