pelzak Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witam Dopiero od kilku tyg próbuję uczciwie zadbać o swoje autka Nie sądziłem , że to tak złożony temat Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myjnia_Kiełczów Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylfx Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBZI Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witam Wszystkich. Jestem z Wami już od dłuższego czasu (rok), ale dopiero teraz założyłem konto . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werty51 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Witam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Witam wszystkich zarażonych detailingiem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadriel Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shinekamcar Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Witam Wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweeeł Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Cześć wszystkim ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 28 Grudnia 2015 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalW Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Witam, no to zaczynamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń76 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam! Szczęśliwego Nowego Roku i udanego Sylwestra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek_jaslo Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam wszystkich. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidziak888 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam. Czytam i czytam. W końcu założyłem konto. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w 2016 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasik69 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam Dokładnie jak kolega powyżej, czytam, czytam i przyszedł czas na rejestrację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatron007 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Witam! Przeglądam forum już od dłuższego czasu i wreszcie postanowiłem się zarejestrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieslawbol Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 dzien dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOHNY3ER Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Witam no i na mnie przyszła pora, żeby się zarejestrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ketiw666 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Czytam to forum od kilku dni ale dopiero teraz sie zarejestrowałem, myśle o stworzeniu swojego tematu na PSB ale to pewnie na wiosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Witam wszystkich . Aby nie zamęczać ludzi na innym forum postanowiłem zarejestrować się i tu zgłębiać tajniki sztuki dbania o lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdw Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Po tygodniach czytania czas najwyższy się przywitać, więc ... Dzień Dobry wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Numatic-detailing Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 witam i życzę najlepszego w Nowym Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaper89 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam, od dłuższego czasu przeglądałem forum, jednak w końcu postanowiłem się zarejestrować oraz wydzierżawić czas na kosmetykę aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARO84 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum, od kilku dni przeglądam forum i można się tu dowiedzieć wiele ważnych rzeczy jak poprawnie dbać o nasze perełki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekhr Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witam wszystkich, Dzięki waszemu forum będę zaczynał walkę z moją Jettą Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi