marcin37trz Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Hejka, Jestem Marcin z okolic Gniezna, Jestem na początku drogi do poznania detalingu, choc im wiecej zaczynam czytnac (jak rowniez stosowac w praktyce ) na ten temat tym bardziej mi sie to podoba, to trwa juz okolo roku. pozdrawiam wszystkich obecnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojteczekk Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Witam Wszystkich,cieszy mnie że odnalazłem to potęzne kompedium wiedzy na temat detailingu, coś dla pasjonatów i profesjonalistów Pozdrawiam Wojtek z Bristolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy_blind Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wchec002 Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Cześć wszystkim chcialem tu zgłębić swoją ponad podstawowa wiedzę na temat detaling. Głównie zajmuję się regeneracja lamp z bardzo dobrym skutkiem ale i o lakier lubię zadbać; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neromax Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Witam, odnowiłem swoje auto pod względem lakierniczym i chciałbym je zabezpieczyć na długie lataaa ... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kstelmach Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Witam forumowiczów a raczej pasjonatów detalingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Cześć wszystkim! Zarejestrowałem się na forum z myślą pogłębienia swojej wiedzy w temacie car detalingu. Od pewnego czasu nie ograniczam się tylko do mycia i odkurzania. Myślę, że to najlepsze miejsce aby dowiedzieć się czegoś więcej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidwml Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ścigal Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Witam wszystkich! W końcu na forum Kopalnia wiedzy stoi przede mną otworem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasko Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Witam wszystkich użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adinci7n Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Cześć! Mam na imię Adrian. Kiedyś pracowałem w myjni ręcznej, a teraz hobbystycznie bawię się w wolnej chwili w pielęgnacje auta Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bykman Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam forumowiczów Mam na imie Marek, na punkcie detalingu wręcz oszalałem, mam juz za sobą nałożone na moje samochody powłoki kwarcowe, ceramiczne oraz hydrofobowe. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dete Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madoń Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Witam wszystkich! zarejestrowałem się na tym forum aby liznąć trochę wiedzy odnośnie odświeżenia lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crxb20p Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykG Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Witam, mam na imię Patryk i pewnie jestem jednym z młodszych użytkowników (21lat). Udało się dostać dotacje i założyć firmę, (2 listopada wchodzi w użycie). Mam już skompletowany sprzęt i środki piorące. Pewnie będę potrzebował pomocy od doświadczonych kolegów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
27kacper Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Witam wszystkich serdecznie. Na forum zarejestrowałem się ,aby pogłębić swoją wiedzę z auto detailingu oraz wymieniać opinie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwax Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Cześć, Mam na imię Jarek. Trafiłem tutaj wraz z zakupem nowiutkiego autka i chęcią zadbania o nie od samych narodzin Zaprzyjaźniam się z tematami już od ponad dwóch tygodni, a ogrom wiedzy jaki można zdobyć powala na kolana. Mam nadzieje, że z czasem będę mógł służyć swoją pomocą, ale na razie to... ja musze jeszcze sporo przyswoić. Do dzieła... Pozdr. jwax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciesielko Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnathan Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revicess Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Witam wszystkich, Tomek z Dębicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk. Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falowy Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Witam wszystkich. Jestem Kamil. Kiedyś pracowałem na myjni ręcznej a teraz chciałbym zająć się hobbystycznie odnawianiem lakieru;) Mam nadzieje, że to forum dostarczy mi podstaw wiedzy w tym temacie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codd Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi