Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Ze Szczecina

Zawsze lubiłem mieć ładne auto i staram się jak mogę

Kilkanaście lat temu to było tempo i plastmal

Potem farecla i inne

A teraz szukam u fachowców porad :-)

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników. Mam na imię Damian, jestem ze Szczecina. Od niedawna zacząłem interesować się car detailingiem, także mogę zadawać głupie pytania, wybaczcie z góry, postaram się szybko uczyć :)

Opublikowano

Witajcie. ;) Od jakiegoś czasu interesuje się detailingiem. Namnożyło się aut u mnie pod domem, jest co ogarniać. ;) A miło gdy fura ładnie się błyszczy. ;)

Opublikowano

Witam wszystkich, mam nadzieje że czegoś sie tutaj dowiem i mój sig będzie błyszczał jak nigdy dotąd.

Złośliwi twierdzą że będzie jeszcze bardziej rużowy... :D

Opublikowano

Witam również wszystkich nowych i stałych użytkowników forum. Specem od detalingu nie zostanę ale mam nadzieję, ze dowiem się wielu informacji jak mój samochód ma wyglądać.

Pozdrawiam

Opublikowano

Po prawie 4 latach od zarejestrowania się przyszedł czas coś napisać, tak więc witam wszystkich :)

Opublikowano

Witam wszystkich, w temacie detailingu dopiero raczkuję, ale wiem, że to forum będzie dla mnie kopalnią wiedzy.

Pozdrawiam.