wolodi Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Powitać wszystkich drogich forumowiczów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek00777 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotor7 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam Ze Szczecina Zawsze lubiłem mieć ładne auto i staram się jak mogę Kilkanaście lat temu to było tempo i plastmal Potem farecla i inne A teraz szukam u fachowców porad :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maeu Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viento Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witam wszystkich. Na forum nowy, ale entuzjasta detailingu od ok. 2 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slooikk_ Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witam wszystkich użytkowników. Mam na imię Damian, jestem ze Szczecina. Od niedawna zacząłem interesować się car detailingiem, także mogę zadawać głupie pytania, wybaczcie z góry, postaram się szybko uczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenarek Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witajcie. Od jakiegoś czasu interesuje się detailingiem. Namnożyło się aut u mnie pod domem, jest co ogarniać. A miło gdy fura ładnie się błyszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drovid Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witam wszystkich, mam nadzieje że czegoś sie tutaj dowiem i mój sig będzie błyszczał jak nigdy dotąd. Złośliwi twierdzą że będzie jeszcze bardziej rużowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpyrek Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witam również wszystkich nowych i stałych użytkowników forum. Specem od detalingu nie zostanę ale mam nadzieję, ze dowiem się wielu informacji jak mój samochód ma wyglądać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulikk Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acc Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Po prawie 4 latach od zarejestrowania się przyszedł czas coś napisać, tak więc witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonsack Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Witam wszystkich, w temacie detailingu dopiero raczkuję, ale wiem, że to forum będzie dla mnie kopalnią wiedzy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razor Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Sie ma, sie ma..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos10 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Hej , witam wszystkich maniaków czystosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmichal2 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witam wszystkich, jestem Michał, okolice Krakowa. Pozdrawiam i życze milego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenas Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witam wszystkich. Owocnej pracy przy aucie życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockduck Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Pozdrawiam koneserów czystych aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
austin Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witam wszystkich Mam nadzieje ze będzie się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgwadera Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goldie Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.swiecicki Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studyjny Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem1983 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Witam wszystkich, prawdopodobnie w większości kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek2014 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Witam marcin ijestem zielony heee mam nadzieje ze spedzajac wiecej czasu tu zaczne robic sie czerwony hee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi