jarek_bolo Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam, Nazywam się Jarek, mieszkam w miejscowości w której obowiązują blachy o literach EBE Na tygodniach uruchamiam podstawowy serwis samochodowy wraz z serwisem opon oraz kosmetyką samochodową (posiadam jedno stanowisko myjni samoobsługowej). To jest mój pierwszy kontakt z branżą, pracuję zupełnie w innej (IT), ale chcąc zainwestować pieniądze zdecydowałem, że spróbuję otworzyć Auto-Serwis. Aut coraz więcej, niestety wciąż leciwych, więc wydaje się, że pracy nie powinno zabraknąć tak jak lekarzowi, piekarzowi czy grabarzowi Nie za wiele pomóc mogę w tematyce auto-detailingu, ale np. z racji przebrnięcia przez proces budowy stanowiska myjni to tutaj mogę coś nie coś dopomóc, zarówno odnośnie techniki jak i papierkologii. Pozdrawiam użytkowników i do zobaczenia na łamach forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek333 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam wszystkich. Mam na imię Tomek i jestem z południa wielkopolski. Jak każdy z Was lubię, aby auto błyszczało Forum czytam od dawna, ale nadszedł czas aby również się trochę po udzielać, popytać. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucerman Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam wszystkich. Damian z Bielska-Białej / Żywca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diamond-detailing Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witamy serdecznie wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arizwbk Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Arek jestem z okolicy Bydgoszczy. Zarejestrowałem się na forum aby poszerzyć moją wiedzę na temat detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milado Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Witam serdecznie, reprezentuję firmę Milado - Centrum Rozwoju Personalnego w Poznaniu. Jesteśmy firmą rekrutacyjną, prowadzącą projekty w wielu branżach, posiadamy oferty na stanowiska o różnym stopniu zaawansowania na terenie całej Polski. Obecnie prowadzimy ciekawą rekrutację na stanowisko: Technik ds. Oklejania Samochodów - Poznań. Zainteresowane osoby zapraszam do zapoznania się z ogłoszeniem poniżej: http://www.milado.com/oferty-pracy/tech ... ozna%C5%84 Pozdrawiam Kamila Wrocińska Milado Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHEM-CLEAN Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Witam serdecznie, jestem producentem wysoko wyspecjalizowanych środków czyszczących z zakresu chemii samochodowej. Stworzyliśmy ofertę obejmującą środki czyszczące, pielęgnujące oraz konserwujące do każdego z elementów samochodu. Pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrie Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Cześć! Niedawno nabyłem swój drugi samochód i z racji tego, że chciałbym go zatrzymać na dłużej będę starał się też utrzymywać go w należytym stanie, po części zgodnie z radami zawartymi na forum Pozdrawiam, Adrian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brezent22 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Siemanko Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrados Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Powitać Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsdicti Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Witam, Dawid, Gdańsk. Amator (w pełnym tego słowa znaczeniu - dużo nauki przede mną) auto detailingu, prowadzę działalność między innymi zajmującą się handlem samochodami używanymi oraz kosmetyką samochodową. Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marros Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Witam Nazywam się Mariusz, jestem świeżakiem na forum i w dziedzinie auto detailingu, chociaż jakieś podstawy znam, ale zawsze można dowiedzieć się czegoś więcej Póki co będę więcej czytał, niż pisał, żeby dowiedzieć się jak najwięcej i wyciągnąć z tego wnioski Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DBS Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Witam, z tej strony Dominik . Od jakiegoś czasu bawię się w detaling, jak na tą chwilę amatorsko, poznaje i testuje, jednak z czasem chciałbym nauczyć się więcej . Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekp Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Witam wszystkich serdecznie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
froscio Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pampo Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quadri Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Wita posiadacz granatowej Alfy 159, zamierzam ją wypucować tak aby oślepiała innych kierowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarArtDetailing Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Witam wszystkich forumowiczów forum śledzimy od długiego czasu, czas na oficjalne konto! Pozdrawiamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonibytom Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Witam serdecznie forumowiczów, fajne to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacknacoli Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Siema wszystkim ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extrem Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooP Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam! Jestem z Ostródy zajmuję się elektromechaniką ale moje hobby to lakiernictwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przybysz Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mancol Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Dobry dzień wszystkim! Marcin, Kutno, woj.łódzkie. W dziedzinie detalingu wciąż wąsy z mleka pod nosem Forum czytam od pewnego czasu. Oczywiście wiedza rośnie wprost proporcjonalnie do przeczytanych wątków, co jednak również rodzi dodatkowe pytania. Czas trochę się poudzielać Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi