Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam wszystkich, jestem Grzesiek i zaczynam dopiero przygodę z powłoką wierzchnią mojego pojazdu. Proszę o wyrozumiałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senz Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witajcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYBI68 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Powitał wszystkich, no to teraz zamęczę was pytaniami na temat woskowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalitus Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam serdecznie, niedawno kupiłem wymarzone auto (Galant EA2A) i jako, że jestem maniakiem czystości, los sprawił że trafiłem na to forum z którego dowiedziałem się już wielu przydatnych informacji, za co serdecznie dziękuję we własnej osobie i w imieniu mojego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam, zawsze lubie mieć czyściutke i wysprzątane auto, od jakiegoś czasu - zagłębiam się mocniej w temat: nowe techniki, nowe kosmetyki do auta. Człowiek cały czas się uczy Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam wszystkich! Od dziecka kręciła mnie motoryzacja i zawsze lubiłem poświęcać sporo czasu na doprowadzanie ich wyglądu do perfekcji. Od ponad roku mam wreszcie swój pierwszy samochód, który traktuję jak swoją kochankę i jeszcze więcej czasu poświęcam na jego pielęgnację. Parę tygodni temu zacząłem zagłębiać się w temacie detailingu i tak właśnie trafiłem na to forum. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qki Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam Państwa! Jestem nowy na forum, ale sporo wcześniej u Was siedziałem i czytałem . Wczoraj przyszły mi kosmetyki Poorboy's i niedługo zaczynam robotę.. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfikusny Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam wszystkich czyściochów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam, wszystkich Czytam forum juz od dluzszego czasu, ale czas sie juz ujawnic pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco20 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam wszystkich uzależnionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J0NES Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam wszystkich serdecznie. Przywiało mnie na to forum dzięki koledze 19Urban94 oglądając foty niektórych z Was jak dopieszczacie każdy detal auta spodobało się mi to zawsze myłem i odkurzałem auto tradycyjnie wiadro karcher i poszedł ale widzę że jest wiele możliwości na jazde zwykłym "niezwykłym" autem A tak w ogóle to Łukasz jestem i witam jeszcze raz pozdrawiam z nad morza J0NES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxis Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Szukałem raz informacji o paście polerskiej i google przywiało tutaj. Bardzo przydatne forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam, nazywam sie Sebastian Szukam wselkich informacji o korekcie lakieru, poniewaz chce to zrobic u siebie Samochod to e39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavcior Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 witam wszystkich detalerow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczu19901 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam serdecznie. Jestem Paweł. Mam nadzieję że dowiem się tutaj wielu ciekawych rzeczy na temat kosmetyki aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-a925 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich serdecznie na forum mam na imie Kamil i wczoraj nawoskowalem letnie alufelgi przed zmiana ogumienia powoli mnie wciaga ale chyba zona mnie uspokoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietras_wawa Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witajcie Jestem Piotrek, mam Seata Leona. Potrzebowałem takiego fora Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam wszystkich, mam na imię Krzysiek. W związku ze zbliżającą się wiosną (co widać szczególnie dziś za oknem ), postanowiłem podszkolić się nieco w kosmetologii samochodowej i zabrać się w najbliższym czasie porządnie za mojego PUG'a 306 Wiem wiem, zima jest szczególnie wredną porą roku (sól, piach, woda), więc kosmetologia powinna odbywać się też (a może i przede wszystkim) wtedy... Noi odbywała się w miarę możliwości, jednakże, z powodu braku garażu, czynności takie jak porządne odkurzanie, nabłyszczanie plastików, woskowanie, itd. itp. przy niskich temperaturach są nieco odstraszającą czynnością W trakcie wertowania wielu stron trafiłem na to forum i stwierdziłem... czemu by się nie zarejestrować. Będąc tak naprawdę laikiem w temacie autokosmetyki myślę, że znajdę tu sporo ciekawych porad jak naprawdę dbać o wygląd samochodu dzięki czemu będzie on błyszczał już tej wiosny, tak wewnątrz jak i na zewnątrz, trzymajcie mnie za słowo Witam zatem jeszcze raz i pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 siemka wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam. Przywiała mnie chęć odpicowania czarnego lakieru w moim Mondeo MK3. Mam nadzieje że z wami dam rade Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_r Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam wzystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docent114 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam wszystkich forum przegladam od jakiegos czasu - przyszla pora na rejestracje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi