damian Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Bywa w tym wątku jakiś mod/admin aby przywitać nowozarejestrowanych, czy to jest wątek "w próżnię"? Zobacz pierwszy post, a nowi forumowicze odpowiadają na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq321 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Witam, na forum trafiłem dzięki koledze z OCP, czytam wpisy forumowiczów prawie codziennie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Integy Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Witam, jestem Piotr mieszkam w okolicy Bochni i mam nadzieję na owocną współpracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anka132 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Witam wszystkich bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kociniak08 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cirkus Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Witam bardzo serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardi798728 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareckiE36 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam wsyzstkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonek Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tritan Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam wszystkich, potrzebuje porad fachowców jak usunąć nieprzyjemny zapach stęchlizny /wilgoci z samochodu, mam nadzieje że znajdę tu podpowiedzi. Pozdrawiam. Paweł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stilon2004 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam wszystkich. Mam nadzieję że odpisuję mojego stilona dzięki temu portalowi pozdrawiam!! -- 26 lipca 2015, 22:33 -- Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik6639 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StachuRZ Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuban333 Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Witam serdecznie wszystkich pasjonatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riposta Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haks Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Strzała @all, czytam Was od dawna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raszek01 Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Witam wszystkim, nie piję od... a która jest godzina? A na poważnie to mam nadzieje, że obecność na forum sprawi, że moje autko mimo dużej popularności i tak będzie wyjątkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilM Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Witam dziś poszukiwałem wosku i przypadkiem trafiłem na to forum , mam nadzieję, że z waszym doświadczeniem i pomocą moje audi będzie się lśniło cały czas : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Cześć na forum trafiłem przypadkiem ale myślę że zabawię tu dłużej, ponieważ jak sami wiecie to uzależnia pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q-bus Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Heja wszystkim czyścicielom świetne forum dużo czystej wiedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roszpun Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Witam serdecznie wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oklej Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Również witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotereq21 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Witam Was wszystkich! Trafiłem na to forum z tych samych powodów co i wy... Jestem przekonany, że w tej kopalni wiedzy czegoś mądrego się od Was nauczę! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli222 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi