SubaruSK Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam szanowne grono pedantów. Też jestem chory i spróbuje na tym zarobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darknorthpl Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam Wszystkich Mam 26 lat i pierwsze Auto. Focus mk1. Jako, że jestem estetą, poprzez filmik Czaptana z yuotube trafiłem na to forum i czytam jak leci . Pozbyłem się rdzy z autka, teraz trzeba o nie zadbać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crockett84 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam wszystkich serdecznie, na forum trafiłem tak jak kolega wyżej, po obejrzeniu filmu Czaptana. Auto Swift 2012 rok. Myślałem, że dobrze o nie dbam ale dopiero czytając forum widzę w jak wielkiej niewiedzy żyłem. Zafascynowany auto detailingiem, mam nadzieję się od Was wiele nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tech84 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Cześć wszystkim. -- 22 czerwca 2015, 17:17 -- Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Castik Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowych detailerow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.placek Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Cześć, czas zadbać o auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterps1 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seweryn24 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzikson Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witam serdecznie. Przesyłka już do mnie idzie, w weekend powinienem zacząć zabawę z moim autem. Na celowniku Renault Laguna. Jestem ze Świebodzina woj. Lubuskie. Także jeśli ktoś jest z okolic i chciałby kiedyś się spotkać w celu omówienia kwestii detailingowych to zapraszam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witam serdecznie. Zaczynam przygodę z detailingiem. Kupiłem na start parę kosmetyków, więc jak będzie tylko pogoda i wolny czas to startuje z tematem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phini Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Cześć wszystkim! Od dawna zaglądałem i czytałem forum, a teraz postanowiłem zadbać o swoje dość zaniedbane autko. Życzcie powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maucin Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio801 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witam wszystkich:) liczę na miła współpracę a także służę pomocą Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remol Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witam wszystkich Forumowiczów! Jestem Remigiusz mam 21 lat i mieszkam w Toruniu. Motoryzacja to moja pasja i hobby, zawsze chciałem połączyć przyjemne z pożytecznym i pracować w branży motoryzacyjnej. W zeszłym roku wysłałem parę CV i udało się dostać pracę w zakładzie,który zajmuje się malowaniem, auto detailingiem oraz naprawą blacharską metodą PDR. Pracowałem tam ponad pół roku i nauczyłem się w stopniu początkującym PDR'u i detailingu. Jednak poziom detailingu pozostawiał wiele do życzenia, szło się na ilość a nie jakość (jak to w sieciówkach). Zwolniłem się i teraz chciałbym otworzyć na początek swój mały warsztat zajmujący się PDR i auto detailingiem. Mam nadzieje, że na tym forum znajdę cenne informację oraz kontakt do osób robiących szkolenia z detailnigu jak i również chętnie pomogę jeśli będę mógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olafgiegiel Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Witam gorąco wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REVO Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Witam wszystkich. Forum przeglądam od dawna, czas się przywitać Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romet Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Witajcie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogba477 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0077 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Witam Szanownych Forumowiczów! Wasze forum podglądam ,,po cichaczu" już od dawna,ale teraz się ujawniam. Staram sie dbac o swoje auto ale po tym co mozna przeczytac i zobaczyc na tym forum mozna popasc w nie małe kompleksy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałBud Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Witam Was. Mam na imię Michał, jestem z Wałbrzycha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eKrystian Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerid Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szykaz Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Witam wszystkich, jestem Szymon, mam 27 lat i pochodzę z okolic Krakowa. Na forum trafiłem tutaj z alfaholików. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haks Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Dziń dybry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tujek Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi