Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów.

Mam na imie SEbastian,jestem z Zawiercia woj. Slaskie.

Chcialem troche zadbac o swoj lakier oraz felgi polerowane.pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Tomek, mieszkam z Łodzi. Lakier na moim mondeo wymaga uwagi. Mam nadzieję, że lektura forum pomoże mi przeprowadzić korektę bez uszczerbku dla karoserii :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich :) przypadkowo trafiłem na forum bo zaczynam swoją przygodę z tego typu "zabawami" i garść cennych informacji na pewno się przyda :P

Opublikowano

Witam użytkowników!

Nazywam się Piotrek i w końcu chce zadbać o swoje auto ;)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witajcie :) fajnie ze w końcu jest miejsce w którym można się dowiedzieć więcej na temat detailingu :)

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam wszystkich :), forum przeglądam już od jakiegoś czasu, niestety miałem problemy z rejestracją ale już wszystko gra więc mam nadzieję, że spędzę tutaj miło czas :).

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

Co prawda nie jestem kimś kogo można byłoby nazwać profesjonalnym detailerem, choć praca z maszyną polerską i materiałami ściernymi nie jest mi obca.

Prowadzę działalność z zakresu malowania aerografem i jestem tutaj by zaczerpnąć nieco wiedzy z autodetailingu. Liczę na Waszą wyrozumiałość ;)

Opublikowano

Witam serdecznie, uszanowanko :)

Z racji że wszystkie pytania w kwestii pielęgnacji auta sprowadzają na to forum, więc pomyślałem że miło byłoby tu zagościć i czasami zaczerpnąć wiedzy od specjalistów w tej dziedzinie :good:

Opublikowano

witam wszystkich,

swoją przygodę z kosmetykami samochodowymi zaczynałem od plastmala jakieś 20lat temu;)

i tak już mi zostało...tyle że jakość produktów posunęła się o lata świetlne i ja chętnie z tego korzystam...pzdr

Opublikowano

Witam, jako ze spedzilem juz pewnie dobrych kilkanascie h czytajac forum i przygotowujac sie do odswiezenia mojej audiczki przyszedl czas na rejestreacje :)