Kudlaty3 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Witam wszystkich forumowiczów. Przygodę dopiero zaczynam ale forum przeglądam już od jakiegoś czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pretor Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Witam kolegów. Mam na imie SEbastian,jestem z Zawiercia woj. Slaskie. Chcialem troche zadbac o swoj lakier oraz felgi polerowane.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veene2 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Czesc wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snork Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witam, Mam na imię Tomek, mieszkam z Łodzi. Lakier na moim mondeo wymaga uwagi. Mam nadzieję, że lektura forum pomoże mi przeprowadzić korektę bez uszczerbku dla karoserii Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal86 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witam wszystkich przypadkowo trafiłem na forum bo zaczynam swoją przygodę z tego typu "zabawami" i garść cennych informacji na pewno się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KierQu Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witam użytkowników! Nazywam się Piotrek i w końcu chce zadbać o swoje auto Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekP_007 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witajcie fajnie ze w końcu jest miejsce w którym można się dowiedzieć więcej na temat detailingu Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosil Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Hej, dużo oglądania, pora popytać o konkrety. Dużo ciekawostek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerniej Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Witam i dzięki za przyjęcie! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perfekt.Maniak Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio0 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Witam wszystkich , forum przeglądam już od jakiegoś czasu, niestety miałem problemy z rejestracją ale już wszystko gra więc mam nadzieję, że spędzę tutaj miło czas . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturosar Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Witam! Na imię mam Artur. Całkowicie zielony jestem w tej dziedzinie, ale myślę że dowiem się dużo i nauczę dzięki Wam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareq Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Grzecznie sie witam i pozdrawiam pozytywnie zakręconych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicher__91 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Witam mam na imię Łukasz, dopiero zaczynam przygodę z autodetalingiem pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyros1985 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Witam forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aerografit Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Witam, Co prawda nie jestem kimś kogo można byłoby nazwać profesjonalnym detailerem, choć praca z maszyną polerską i materiałami ściernymi nie jest mi obca. Prowadzę działalność z zakresu malowania aerografem i jestem tutaj by zaczerpnąć nieco wiedzy z autodetailingu. Liczę na Waszą wyrozumiałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karacz Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 czesc, czekam na pierwsze kosmetyki i będę zaczynał przygodę z lakierem mojego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley777 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Witam serdecznie, uszanowanko Z racji że wszystkie pytania w kwestii pielęgnacji auta sprowadzają na to forum, więc pomyślałem że miło byłoby tu zagościć i czasami zaczerpnąć wiedzy od specjalistów w tej dziedzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek9 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Witam wszystkich, ze względu, że lubię dbać o swój samochód to zarejestrowałem się tutaj by móc zaczerpnąć informacji jak najlepiej to robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesiu43 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Witam Jestem kompletnym laikiem dopiero zaczynam przygodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabel Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 witam wszystkich, swoją przygodę z kosmetykami samochodowymi zaczynałem od plastmala jakieś 20lat temu;) i tak już mi zostało...tyle że jakość produktów posunęła się o lata świetlne i ja chętnie z tego korzystam...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICRUD Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam serdecznie oraz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech0015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pako987 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam, jako ze spedzilem juz pewnie dobrych kilkanascie h czytajac forum i przygotowujac sie do odswiezenia mojej audiczki przyszedl czas na rejestreacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi