marektokarski Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Witam wszystkich. Jestem tutaj po to by dowiedzieć się więcej na temat kosmetyki samochodowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3be Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Witam wszystkich serdecznie, Od jakiegoś czytam forum, więc stwierdziłem że czas się w końcu zarejestrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominos Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Cześć! Także postanowiłem założyć tu konto, co prawda kolega Kubik już opisał moje auto w dziale "Pokaż swój blask", zaszczepił we mnie bakcyla jeszcze bardziej profesjonalnego podejścia do dbania o wygląd auta, dlatego będę chciał pogłębiać swoją wiedzę dzięki temu forum. Pozdrawiam, Dominik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jihad Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Dzień dobry! Do tej pory tylko biernie przeglądałem wątki, ale postanowiłem założyć profil, żeby już aktywnie wziąć udział w dyskusjach i móc uzyskać bardziej indywidualne odpowiedzi dbać będę o własne auto i zapewne trochę o kilka innych w rodzinie. Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azylybyly Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 witam, mam nadzieje, ze uzyskam tu odpowiedzi na moje pytania jak i ja będę starał się pomoc innym;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyśKO Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Witam -- 6 czerwca 2015, 08:53 -- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo3005 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Witam Wszystich Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturWieckowski Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aphroman Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Serdecznie witam prosto znad morza! Bardzo mnie cieszy, że istnieje takie forum. Szkoda, że wcześniej go nie odkryłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkmanx87 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Siema wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiTeR1975 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Witam wszystkich ! Od zawsze jestem miłośnikiem czystego i zadbanego auta i bardzo mi miło poznać osoby, które mają podobne zainteresowania. Jestem z Kalisza i mam na imię Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_44 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 No cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macvas Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Witajcie. Forum od niedawna śledziłem z ukrycia, ale czas wreszcie wyjść z cienia, zadać kilka pytań i skonfrontować swoją wiedzę i doświadczenia w zakresie kompleksowej pielęgnacji auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIMA Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Witam Wszystkich Jestem z Białegostoku i jestem chory na punkcie Detailingu Już od paru lat w to się bawię.. Jak również sprzedaje kosmetyki Pozdrawiam Dima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszX Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilek46 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 SIemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwoneczka222 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Hejka forumowicze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baadamczyk Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Heja wszystkim! Zrobiło się ciepło, więc postanowiłem zrobić trochę dobrego dla mojego auta. Mam nadzieję, że to forum pomoże mi w ogarnięciu tego wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garbaty Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Cześć, Marcin z tej strony Zarejestrowałem się za namową znajomego, a że chcę doprowadzić lakier swojego samochodu do przyjemnego stanu, to i jestem. Posiadam na tę chwilę Hondę Accord VI, a także VW Garbusa oraz VW Derby, i to tym ostatnim chcę się zająć. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jac3k Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Cześć wszystkim. Forum przeglądałem z ukrycia ponieważ zazwyczaj o moje auto dba Rafał z oddziału "Zadbane Auto" w Wólce Kosowskiej pod Warszawą. W temacie detailingu posiadam jako taką wiedzę ale orłem sokołem nie jestem. Z racji dość napiętego grafiku w pracy i sporej odległości do "ZdbAut" postanowiłem samemu zadbać o swoją czarnulę. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harrods Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Witam Szanowne Grono! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prze__mek Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Witam. Pochodzę z Kalisza i od dość nie dawna dostałem zajawkę na detaling, generalnie chce się tym zajmować zawodowo i szukam aktywnie pracy w tym temacie do przyuczenia bo jestem amatorem. Lubię myć, czyścić auto i sprawia mi to frajdę, mam już swoją propozycję pierwszego zestawu do mycia i dressingu lecz zapewne nie mogę jeszcze założyć tematu w tej sprawie. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gapapiuntka Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Witam. Mam nadzieje ze pomogę w tym co umie oraz uzyskam odpowiedzi na moje pyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flexman Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Witam serdecznie. Auto mi się pobrudziło i porysowało, szukam jakiegoś sposobu aby je odpicować. Wpadłem do Was aby zasięgnąć informacji na ten temat. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi