TheRamzeso Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Witam wszystkich użytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlejnotNilu Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Witam!! Jestem typowym samoukiem mam zamiar rozpocząć swoją przygodę z detalingiem Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor leather-ottimo Opublikowano 16 Lutego 2015 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Witam wszystkich forumowiczów! Reprezentuje firmę Ottimo Systems, która jest wyłącznym dystrybutorem firmy Heinrich König oraz Fenice care Systemna na terenie Polski i Europy Wschodniej. Specjalizujemy się w środkach do czyszczenia i pielęgnacji i renowacji tapicerki ze skóry oraz retuszu uszkodzeń na meblach i profilach stolarki otworowej. Cieszę się że trafiłem na to forum - chciałbym podzielić się z wami naszą wiedzą w dziedzinie renowacji, naprawy i pielęgnacji tapicerki skórzanej licząc na wiele ciekawych dyskusji. Pozdrawiam ł.g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati009 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone154 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Witajcie! Jestem nowym posiadaczem alfy 147 i szukam rad co do jej pielegnacji i juz je dzieki wam znajduje Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawryluc Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Witam wszystkich! Nie mogę się doczekać pierwszych efektów wykorzystania wiedzy zdobytej tutaj. Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor 29 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Witam! Po prawie 11 miesiącach dość intensywnego przeglądania,czytania forum nadszedł czas na przywitanie . Imię Grzegorz ,trzydziestka na karku:) samochód Honda Civic VII.Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum !. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjanek Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Dobry wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco22 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Witam wszystkich, pare aud juz przepolerowalem archaicznymi metodami ale teraz chciałbym zrobic cos lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarT Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Witam, Rafał, 22 lata Chcę się nauczyć autodetailingu Mam mnóstwo pytań do zadania, będę miło zaskoczony gdy ktoś doświadczony się odezwie. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_misza Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Cześć, mam na imię Michał i chcę aby moje auto wyglądało zawsze pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodzyn27 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Witam, mam na imię Maciek i mam 19 lat. Chciałbym się od Was trochę nauczyć autodetailingu, ponieważ jestem w tym nowy, a chciałbym żeby moje auto wyglądało jak najlepiej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreQu Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Cześć. Jestem Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Witam wszystkich. Forum czytam już pewien czas, co w dużej mierze naprowadziło mnie na właściwy tor w dbałości o moje auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolinskee Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Cześć wszystkim mam na imię Artur i jestem nowym użytkownikiem, mam nadzieję, że mnie miło przyjmiecie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carolbe Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Witam, Jestem Karol zarejestrowałem się już kiedyś ale tylko w celu doczytania na pewien temat. Jednak po zakupie nowego samochodu postanowiłem zgłębić temat autokosmetyki, również dlatego że lakier w nowym autku ma ryski na lakierze których chcę się pozbyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamilton Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Witam, na imię mam Jarek, forum śledzę od dłuższego czasu a z uwagi na fakt posiadania 407 SW w jedynym słusznym kolorze czyli Obsidien, planuje troszkę popracować nad stroną wizualną Mam jeszcze błękitną Corsę, kolor błękitny wiec również wdzięczny Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galos Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Hej, jestem Paweł, miło was poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khrohid Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Hej, Wojtek z Łodzi. Jeżdżę srebrną Skodą Octavią w niedalekiej przyszłości planuję zakup jakiegoś fajnego jednośladu pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackma Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Cześć, nazywam się Jacek. Z motoryzacją jestem związany od prawie trzydziestu lat a dzięki Waszej wiedzy chcę nauczyć się czegoś nowego. Nadszedł czas na karoserię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aasolsztyn Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam z Olsztyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Answer Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam wszystkich z Gliwic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kortyn Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sitri Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam Mam na imie Klaudia i mam nadzieje ze z wasza pomoca uda mi sie upiekszyc moje Scirocco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryba Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Witam wszytskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi