marszo Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Witam, Jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem 206 gti z 2000r koloru black obsidien. W dniu dzisiejszym postanowiłem, że przywrócę temu auto dawny blask
wilku23 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Witam wszystkich dbających o swoje autka Od roku na forum ale dopiero teraz postanowiłem się ujawnić
bielek Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Witam. Obserwuję sobie forum od jakiegoś czasu i czas uczestniczyć w dyskusjach jako, że odnowiłem dzięki temu forum i nie tylko mojego 14 letniego peugeota 106 sport;)
Haimon Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Cześć wszystkim, czytam forum od jakiegoś czasu, postanowiłem też coś napisać
shiftys80 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam, obserwuję forum i w końcu znalazłem chwilę aby się przywitać. Detailing jest moją pasją którą chętnie podzielę z Wami :-)
Paweł Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam wszystkich. Już od jakiegoś czasu śledzę Wasze forum. Skorzystałem nawet kilka razy z porad jakie tu dajecie. W końcu postanowiłem się zalogować i czerpać całymi garściami z Waszej wiedzy. Pozdro
Kamillo_ Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam wszystkich serdecznie. Przeglądam forum od kilku tygodni i w końcu postanowiłem się przywitać. Mam nadzięję, że uda mi się skorzystać z Waszej wiedzy i czegoś się nauczyć. Pozdrawiam.
jackill Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam wszystkich Swój samochód pielęgnuję już od roku, ale dopiero lektura tego forum naprowadziła mnie na "właściwe ścieżki".
Moderator Eryczek Opublikowano 5 Lipca 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam wszystkich. Jestem czytelnikiem forum już od kilku miesięcy lecz co raz liczniejsze pytania nie dają mi spokoju i jestem:)
pawel328ci Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam, postanowiłem zarejestrować się na forum i zacząć bawić się w odnawianie autka Pozdrawiam.
gotta1 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam... nie bede sie rozpisywal bo szkoda czasu... zabieram sie za lekture forum ;D
maxam Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam, zarejestrowałem się bo szukam konkretnych informacji na temat pielęgnowania samochodu.
KamoDBWC Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie!!!
kris89 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam Was drodzy forumowicze, kolejny mało doświadczony osobnik przybywa, mam nadzieję, że sporo się tu dowiem i właściwie będę pielęgnował swe auto.
madzia83 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam wszystkich pasjonatów detailingu !
riko Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam serdecznie Wszystkich forumowiczów . Mam nadzieje poglębić swoją plytką wiedzę w dziedzinie detailingu .
Automechanik Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam, nareszcie znalazłem forum na którym dowiem się sporo nowego na temat pielęgnacji auta.
michal168 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Hej Forumowicze Jestem nowy, mało doświadczony, ale uwielbiam jak moje autko jest czyste i piękne :] Czytam juz troche forum i coraz więcęj się dowiaduję. Pozdrowienia dla Was :]
smalecc Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam Od jakiegoś czasu czytam owe forum, ale dopiero teraz sie zarejestrowałem. Planuje Wrzucić efekty mojej pracy wkrótce.
timatek Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam Lubię jak się bryka swieci ale do tej pory byłem w błedzie że lepiej sie nie da. To forum pokazało jak się naprawdę dba o auto pzdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi