Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem 206 gti z 2000r koloru black obsidien. W dniu dzisiejszym postanowiłem, że przywrócę temu auto dawny blask :)

Opublikowano

Witam.

Obserwuję sobie forum od jakiegoś czasu i czas uczestniczyć w dyskusjach jako, że odnowiłem dzięki temu forum i nie tylko mojego 14 letniego peugeota 106 sport;)

Opublikowano

Witam wszystkich. Już od jakiegoś czasu śledzę Wasze forum. Skorzystałem nawet kilka razy z porad jakie tu dajecie. W końcu postanowiłem się zalogować i czerpać całymi garściami z Waszej wiedzy.

Pozdro

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie.

Przeglądam forum od kilku tygodni i w końcu postanowiłem się przywitać. Mam nadzięję, że uda mi się skorzystać z Waszej wiedzy i czegoś się nauczyć.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Swój samochód pielęgnuję już od roku, ale dopiero lektura tego forum naprowadziła mnie na "właściwe ścieżki". :ad:

• Moderator
Opublikowano

Witam wszystkich.

Jestem czytelnikiem forum już od kilku miesięcy lecz co raz liczniejsze pytania nie dają mi spokoju i jestem:)

Opublikowano

Witam Was drodzy forumowicze, kolejny mało doświadczony osobnik przybywa, mam nadzieję, że sporo się tu dowiem i właściwie będę pielęgnował swe auto.

Opublikowano

Witam serdecznie Wszystkich forumowiczów . Mam nadzieje poglębić swoją plytką wiedzę w dziedzinie detailingu .

Opublikowano

Hej Forumowicze :)

Jestem nowy, mało doświadczony, ale uwielbiam jak moje autko jest czyste i piękne :] Czytam juz troche forum i coraz więcęj się dowiaduję.

Pozdrowienia dla Was :]

Opublikowano

Witam

Od jakiegoś czasu czytam owe forum, ale dopiero teraz sie zarejestrowałem.

Planuje Wrzucić efekty mojej pracy wkrótce.

Opublikowano

Witam

Lubię jak się bryka swieci ale do tej pory byłem w błedzie że lepiej sie nie da.

To forum pokazało jak się naprawdę dba o auto :idea:

pzdrawiam