Marcink86 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grigoris Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Witam wszystkich! Od ponad miesiąca codziennie pogłębiam wiedzę na temat detailingu. Z tego co widzę znajdę tutaj odpowiedzi na wszystkie pytania. Z niecierpliwością czekam na użycie teorii w praktyce :-) Do pielęgnacji mam całą powierzchnię swojej Mazdy 6 GG oraz Peugeota 206 CC żony Pzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Z Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Witam Szukałem forum właśnie z taką tematyką, teraz pielęgnacja auta będzie sprawiać samą przyjemność. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitolek334 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Witam, zainteresowała mnie strona polecona przez innych użytkowników z innych forów. Mam nadzieję że czegoś się nauczę i zastosuję z moim samochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2befree Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Cześć! Czytam, eksperymentuje i dopieszczam swojego Golfa, a teraz nadszedł czas żeby czasem komuś coś też doradzić o odwdzięczyć się za wiedzę którą tutaj zdobyłem... Do napisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4afe Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Witam! Postanowiłem się zarejestrować bo... zmieniłem autko i muszę je dopieścić ... trochę kosmetyków już używałem, ale chcę dopytać tych którzy mają większe doświadczenie i na pewno mają za sobą więcej produktów Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Hej! Od paru miesięcy mam tu założone konto. Potrzebuję jednak nieco wsparcia, bo czasami czytając wszystkie dyskusje mało mi nie wybuchnie głowa ; ) Mam nadzieję, że nie będę zbyt drażniącym typem, z góry przepraszam za przewinienia. Pozdrawiam, Michał K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robcok Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Witam Mam na imie Robert, jestem z Poznania. Zaciekawił mnie temat detalingu po zakupie nowego auta, gdyż chciałbym je doprowadzić do perfekcji Mam nadzieje że wiele się dowiem i zyskam sporo doświadczenia przeglądając forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUBAS Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Witam. Krzysiek z tej strony. Forum śledzę i interesuje się od długiego czasu ale jakoś nie było odwagi wypowiadać się w tematach widząc ogrom wiedzy innych userów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asiaaa19941 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Witam, tez jestem tu nowa. Ale mnie sprowadziła tu bardzo nieprzyjemna sprawa, wgniecenie boku na parkingu. Zobaczymy jak potoczą się losy mojego biednego Fiata ktory dpstał takiego ''całusa'' w 10-te urodziny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybiii Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Witam Szanownych forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rba79 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jablko Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Cześć wszystkim. Jestem Patryk Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek4359 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Witam mam na imię Radek ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpawelo2008 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Witam wszystkich! Genialne forum! Skarbnica bardzo cennych informacji Znalazłem tu wszystko czego chciałem się dowiedzieć Pozdrawiam gorąco! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas90 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Witam. Mam na imie Sławek. Dzięki temu forum mam nadzieje dowiedzieć się czegoś nowego oraz pokazać swoje prace związane z autami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobieslaw Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Witam. Dobra robota, oby więcej takich for. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Witam Michał. Powoli wpadam w czarną dziurę kosmetyków samochodowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jokik Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Witam, jestem Grzesiek, co prawda wydawało mi się że witałem się przy rejestracji, ale tylko mi się wydawało, w każdym bądź razie witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savanah123 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camcioo Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Witam wszystkich jestem Kamil Na forum już kilka miesięcy w formie obserwatora Posiadam wraz z dziewczyną Bravo 1.4 t-jet oraz Pandę 2 "czarnulkę" 1.3 Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebulka Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 witam wszystkich na forum zawitałam jakiś czas temu, jako czytelnik teraz szukam jakiejś politury do czarnego lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4diwr0c Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Witam wszystkich tych mniej i bardziej zaawansowanych Ciesze sie że dołączyłem do forum i licze że znajde wszystkie wskazówki żeby móc lepiej dbać o mojego XX Jahre Pozdrawiam wszystkich z Holandii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceColdDi Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Witam wszystkich Mam na imię Dominik jestem z Koszalina. Świetne forum, pozdrawiam wszystkich i zabieram się do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro_86 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Witam wszystkich, mam na imie Piotrek i pochodzę z Gór świętokrzyskich. Mam nadzieje że pomożecie w sprawach detailingu a i ja jak tylko będę mógł służę pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi